visoka moda srbija
MODA OSTALO

ŽENA SA STILOM: Obuci se kao influenserke sa ulica Beograda

Mnoge žene želele bi da izgledaju dobro i sa stilom, ali ne znaju kako i odakle da krenu. Imati stila ne znači slepo slediti modu, nego odabrati odeću koja idealno odgovara vašem karakteru i raspoloženju, ali i prilici za koju se odevate, a da istovremeno ta odeća ne kaska za trendovima. 

pixabay.com

1. Primeri – Najbolji način da pronađete dobar stil je da tražite primere. Osvrnite se oko sebe, pogledajte žene koje imaju stila, prelistajte časopise ili promatrajte na televiziji žene svojih godina za koje se komentariše da imaju stila.

2. Kritičan, ali savremen stav – Izbacite odeću iz ormana koja ne odgovara vašem novom stilu, kako biste imali prostora za nove savremene komade.

3. Započnite sa neutralnim kombinacijama – Da biste se osećali dobro u svojoj koži, ne treba da krenete sa eksperimentisanjem. Postepeno gradite promenu bez drastičnih rezova kako bi se drugi navikli i kako biste izbegli komentare. Kada dođete do nivoa da se ugodno osećate u svojoj odeći, i da ste uvek sređeni, možete početi sa eksperimentisanjem.

Leave a Reply