LEPOTA

Zašto i koga crveni ruž asocira na seks?!

Da li ste znale da je u srednjem veku ženama koje stave crveni ruž bio “obezbeđen” pakao? Danas je to najelegantnija šminka koju možete da nanesete, a mnoge dame smatraju da crveni ruž mogu nositi samo one najhrabrije. Šta se to promenilo (ili nije) u vezi ovog paklenog mejkapa?

pixabay.com

Vekovima je crveni ruž bio obeležje nemorala. U srednjem veku, crveni kamin je svakoj ženi obezbeđivao sigurnu kartu za pakao. Nekoliko stotina godina kasnije, ovaj ruž je bio čak i zabranjen! Sve dok nije došlo zlatno doba Holivuda i Merilin Monro! Nakon toga ga i plavuše i crnke nose svakodnevno.

A zašto? Da bismo privlačile muške poglede, da bismo se osećale seksi, da bismo u nekome probudili požudu. Kako to crveni karmin učini da i muškarac i žena polude od strasti? Malo smo istraživali i evo do kojih smo odgovora došli.

Ženska snaga

Kada nosite crveni karmin, vaša usta dolaze do izražaja. Punoća usana privlači muški pogled, tako da sve reči koje izgovorite u tom trenutku, on će ih sigurno čuti! Gledajte da to budu strastvene reči!

pixabay.com

Upada u oči

Većina muškaraca će pre prići ženi koja nosi crveni karmin. Ovo je rekla većina ispitanika, a jedan od njih je prokomentarisao da bi u sred punog kluba odmah primetio devojku sa crvenim karminom, pa čak iako nije najlepša.

Dosadna, nežna, dominantna… Boja omiljenog ruža otkriva vaš KARAKTER!

Jednostavno je seksi!

90% muškaraca će vam ovo reći. Crvene usne ih prosto asociraju na seks ili seks fantazije. Većina njih mašta da će mu se pojaviti devojka na kućnom pragu, u mantilu, a ispod njega će imati donji veš. Nosiće štikle, lokne i, naravno, crveni karmin!

Jednostavno je – crveni karmin privlači pažnju do vaših usana, usne će ga asocirati na ljubljenje, ljubljenje na maženje, a maženje na seks!

Probala sam čuvene Koko Beauty ruževe: Evo čime su me oborili s nogu!

Leave a Reply