kaput sa kaišem i dugmadima ženski
STREET STYLE

Zajedno ulazimo u martovske trendove!

Setno ispraćamo mesec ljubavi, otišao je Panonski mornar i ostavio najlepšu ljubavnu poeziju za sve generacije. Kraj meseca nas je preplavio emocijama i notama, proleće će nam pomoći da se okrenemo životu i sitnim radostima koje ono donosi. Instagram nije spavao ni ove nedelje, pogledajmo zajedno šta je to ove nedelje bilo aktuelno.

kaput sa kaišem i dugmadima ženski
pixabay.com

Valentinina Love kolekcija!

Ko i malo poznaje modu , poznaje i dvadesetogodišnji rad i karijeru kreatorke Valentine Obradović. Uvek posebna i originalna, novom kolekcijiom Love slavi najlepšu emociju na svetu, utkanu u nove kreacije, koje su urbane, nosive svakodnevno, kao podsetnik šta je u životu najbitnije.

Izaberite majicu, duks, ili suknju, a posebnu pažnju obratite na prelepe cipele. Pratite motiv srca i nećete pogrešiti, kako u životu, pa tako i u modi.

Moderna klasika!

Uvek nam je zadovoljstvo da predstavimo novitet Instagram stranica koje nude kvalitet, dobar kroj i pokazuje kako dobri klasični krojevi izgledaju u modernom ruhu.

Foto: @hristinaph

Ako vam je za proleće neophodno dobro trodelno odelo ili kombinezon skrojen baš po vašim merama, pogledajte Instagram stranicu brenda Monur, učestvujete zajedno u kreiranju samo za vas i po vašim merama.

Kaiš kao nezaobilazan aksesoar!

Naglasite struk ovog proleća, savetuju nas i sa modnih pista. Kaiš je proteklih sezona doživeo pravu malu revoluciju, jer se nosi preko kaputa, blejzera, košulja. Svaka haljina će izgledati drugačije ako naglasite struk.

Sigurno ste u mnogim časopisima videli one koji imaju specifičan način vezivanja. U domaćoj izradi, u bojama po vašem izboru pogledajte Instagram stranicu Gauchoaccessorize. Italijanska koža u domaćoj radinosti koja parira svetskim poznatim brendovima.

Ko je Joico?

Zvezda sjajne kose iz Los Anđelesa je u Srbiji. Poznati brend za negu i farbanje kose u koje se zaklinju poznati frizeri dostupna je na našem tržištu preko najboljih salona širom Srbije, koji rade njihove tretmane i boje kosu ali i onlajn na sajtu www.aponi.rs .

Linije koje nudi ovaj brend su prilagođene različitim tipovima kose, pa tako imate liniju za hidrataciju, oporavak i ishranu kose. Posetite njihov sajt i pronađite liniju za sebe.

Nega usana!

Prirodna kozmetika je poslednjih godina doživela pravu ekspanziju na domaćem tržištu. Priroda oko nas nam pruža veliki broj resursa! Mladi i pametni ljudi, Sonja i Stefansu došli su na ideju o kreiranju brenda Beautylab.rs tokom studija farmacije.

Ljubav prema nauci i prirodi se oseti u njihovim proizvodima, pilingu i balzamu za usne koji su opijajućeg mirisa i kvaliteta. Ši buter u neutralnoj, ali i kombinacijama sa čokoladom i narandžom, malinom, vanilom samo su neki od mirisnih nota koje će vaše usne obožavati. Kao novitet objavljujemo i čvrste losione za telo koje će vas odvesti mirisom kokosa u toplije krajeve.

Nadamo se da ćete u predlozima pronaći nešto za sebe ili za najdraže. Čitamo se i sledeće nedelje u najnovijem Instagram česljanju za Diva magazin. Uživajte u nedelji.

milica curovic

Autor: Milica Čurović


Leave a Reply