MODA

Zajedno preuređujemo orman! OBAVEZNA GARDEROBA ZA JESEN 2020

Stiže nam jesen, što znači da moramo osvežiti garderobu, a postoje neki komadi bez kojih se ne  može. Oni koji vole slojevito oblačenje moćiće da pokažu svoje umeće jer se pripremamo za hladnije dane. Ovo su komadi bez kojih se jesen ne može zamisliti.

instagram/karolina.lorent

Kožni modeli 

Kao i prošle sezone koža će dominirati modnom scenom, tako da nećete pogrešiti ako odaberete da nosite kožnu suknju, pantalone, haljinu ili jaknu.

Potpetica ili ravno?

Leto je bilo rezervisano za ravnu obuću, ali zato jesen donosi obuću sa blago izdignutom petom. Poluduboke čizme su nešto što je svakom potrebno. A za one koji više vole ravnu obuću, neka se odluče za čizmice sa debljim đonom – one su skroz IN ove godine.

Mini torbice su i dalje tu

Ako još uvek nemate torbu koju možete da nosite i preko ramena, onda trk u kupovinu. Najbolja je ona koja u minimalističkom stilu, jarke boje i sa dugim kaišem.

Kaput

Iz kuće bez kaputa ne treba izlaziti. Kaput koji vam je malo širi sa blago naglašenim ramenima nije izašao iz mode, kao i onaj sa reverima.

Džemper pre duksa!

Džemper dolazi na mesto duksa i to onaj koji ima upečatljive detalje. Naravno, oversize je baš u modi, tako da ćemo još uživati u udobnosti.

LETNJA ELEGANCIJA 2020: Šta obući za posao?

Leave a Reply