maske za lice
NEGA LICA

Maska za odmorno lice od DVA SASTOJKA!

Maska za odmorno lice ti je preko potrebna? A za zategnuto? Na osnovu efekta koji želite da postignete za svoje lice, izaberite neke od sledećih sastojaka i napravite SAVRŠENU MASKU ZA VAŠE LICE! 

maske za lice
unsplash.com

MASKA ZA ODMORNO LICE

Kako biste postigli efekat čiste i glatke kože, pomešajte dve kafene kašike meda sa kafenom kašikom hladnog mleka. U med možete da se KUNETE – jer će regenerisati i najosetljiviju kožu!

Mleko će izbrisati vaše podočnjake, kao i sve tamnije flekice na licu koje nastaju usled umorne kože. Ovu masku možete nanositi čak dva do tri puta nedeljno! Zablistajte!

pixabay.com

ZATEGNUTA KOŽA

Kako biste dobili efekat čvrste kože, pomešajte dve kašikice meda sa dve kafene kašičice – kafe! Kafa ima funkciju pilinga, i nakon nanošenja ove kombinacije osećateće se sveže i mlađe.

Utrljavajte nežno na lice. Izbegavajte predeo oko očiju. Radite ovaj piling jednom nedeljno. Obavezno posle ove piling-maske nanesite omiljenu hidratantnu kremu, kako ne biste osetile neprijatno zatezanje. Prijaće vam ova maska.

ZA SVETLIJU I PODMLAĐENU KOŽU

Treba vam jedna banana. Izdvojite dve kašike banane, znači otprilike 1/3, a ostatak banane obavezno pojedite.

Pomešajte dve kašike izdrobljene banane sa kašikom meda – za svež izgled. Masku zadržite na licu dvadeset minuta do pola sata.

Isperite lice mlakom vodom i nanesite hidratantnu kremu nakon korišćenja ove maske. Rezultati su odmah vidljivi!

Obavezno pročitajte i INTERVJU SA KOZMETIČARKOM: Nega lica zimi

Instagram: Diva magazin

Leave a Reply