miss srbije
LEPOTA MODA POZNATIH

U Etno Selu Stanišići održan izbor za Miss BALKANA 2020

U prelepom ambijentu Etno Sela Stanišići 22. avgusta održani su izbori za Miss Balkana, Miss Srbije, Miss Crne Gore i Miss Bosne i Hercegovine. Učestvovale su je dvadeset dve takmičarke iz celog Balkana, a žiri, na čelu sa predsednicom Ljubicom Rajković, koja je i aktuelna Miss Europe, Miss Balkana i Miss Srbije, imao je veoma težak zadatak da izabere najlepšu.

foto: N. Tadić

Titulu najlepše žene Balkana ponela je prelepa Crnogorka Nikoleta Rakočević, iz Tivta, koja je takođe i Miss Crne Gore 2019. godine. Svoju zemlju predstavljala je i na izboru za Miss Sveta na Filipinima. Prva pratilja Miss Balkana je prelepa Arnela Selimović iz Tuzle, druga pratilja je Tatjana Džebo iz Istočnog Sarajeva, dok je titulu treće pratilje ponela Marija Citaković iz Beograda.

miss balkana
foto: N. Tadić

Miss Fotogeničnosti Balkana postala je Andrijana Božinovski iz Novog Sada, a titula Miss Šarma Balkana pripala je Dušici Jovanović takođe iz Novog Sada.

Titulu TOP MODEL BALKANA 2020 ponela je atraktivna Jelena Knežević iz Beograda, dok se titulom TOP MODEL EUROPE 2020 okitila prelepa Aleksandra Mileusnić iz Bačke Palanke, i očarala žiri svojim savršenim izgledom.

Za novu Miss Crne Gore proglašena je prelepa Ana Miljanić iz Cetinja i ona će svoju zemlju predstavljati na izboru za Miss Sveta na Filipinima.

miss crne gore
foto: N. Tadić

Za novu miss Srbije 2020 proglašena je prelepa Jana Radulović iz Niša, i ona će svoju zemlju predstavljati na najvećem svetskom izboru Miss Earth na Filipinima, gde učestvuje 146 zemalja, a sam prenos finalne večeri prenosi Američka televizija FOX koju tom prilikom gleda preko 2,5 milijardi ljudi.

Za prvu pratilju Miss Srbije izabrana je prelepa Đurđina Radovac iz Rume, druga pratilja je Jelena Jović iz Vranja a treća pratilja Dijana Radojičić iz Beograda.

Za novu Miss Bosne i Hercegovine 2020 izabrana je prelepa Amina Hasanbegović iz Sarajeva, i ona će svoju zemlju predstavljati na najvećem svetskom izboru na Filipinima, i takmičiće se za laskavu titulu Miss Sveta. Krunu joj je predala aktuelna miss Bosne i Hercegovine Džejla Korajlić iz Zenice koja je svoju zemlju predstavila u najboljem svetlu na izboru za Miss Sveta 2019. godine, i novoj pobednici poželela mnogo sreće na izboru za Miss Sveta.

Prva pratilja Miss Bosne i Hercegovine je prelepa Arnela Selimović iz Tuzle koja se okitila i titulom prve pratilje miss Balkana 2020. Druga pratilja je Tatjana Džebo iz Istočnog Sarajeva.

Devojke su se predstavile u prelepim kreacijama modnog ateljea STELA iz Bjeljine, čije haljine su i oficijalne haljine ovogodišnjeg izbora za Miss Balkana. Za šminku na ovim prelepim devojkama zadužen je ELITE makeup iz Beograda, na čelu sa vlasnicom Natašom Brašanac, koji su i oficijalni šminkeri izbora za Miss Europe i Miss Balkana.

foto: N. Tadić

Za njihov savršen osmeh pobrinuo se Centar za estetsku stomatologiju SIMIC DENT na čelu sa vlasnicom doktorkom Gordanom Simić, za savršen izgled ovih lepotica zaslužan je i Centar za estetsku medecinu DRSAUVAGE iz Beograda, na čelu sa vlasnikom Savom Knežević, čija klinika je i oficijalna za izbor za Miss Europe i Miss Balkana.

Za frizure na devojkama zaslužan je Frizerski studio Vanja iz Bjeljine, a da sve ovo izgleda tako glamurozno pobrinula se Danijela Jonović iz Beograda sa brendom KATRIEL čije krune i tijare su zaista sijale na ovim prelepim devojkama. Oni su, takođe, oficijalni nakit izbora za Miss Balkana.

Posebnu zahvalnost dugujemo vlasnicima ovog prelepog i najvećeg kompleksa na Balkanu, gospodinu Borisu Stanišiću i gospođi Sanji Stanišić, koji su bili i domaćini manifestacije izbora za Miss Balkana, gde su učesnice bile na pripremama i gde su se zaista osećale kao u raju.

miss balkana

Direkcija izbora za Miss Sveta posebno se zahvaljuje aktuelnoj Miss Europe Ljubici Rajković na savršenoj organizaciji i zaslugama.

Čestitaju joj od srca sa željom da tako nastavi i u budućnosti, jer je Ljubica postala vlasnica licence izbora za Miss Earth Srbije i miss Balkana.

Specijalni muzički gost, kao i član izborne komisije, bio je Boban Rajović i svojim prelepim baladama oduševio sve takmičarke, kao i članove žirija.

Izbor se održao bez publike poštujući sve mere SZO koje su trenutno na snazi. Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg izbora za miss Balkana je Proteini.si Slovenija Proteini.si Srbija, Proteini.si Crna Gora, Proteini.si Bosna i Hercegovina i Proteini.si Hrvatska.

Generalni medijski pokrovitelj je televizija BN iz Bjeljine. Oficijalni fotografi za miss Balkana 2020 su Nikola Tadić i Aleksandar Pavlović iz Banja luke.

Leave a Reply