MODA

TRIK ZA SVAČIJI DŽEP: Dodaj običnoj haljini malo sjaja

Lepota žene nije samo u njenom lepom licu, njenom lepom telu. Lepota žene se najviše nalazi unutar nje. Mnogi ljudi na prvi pogled vide harizmu koju nosiš u sebi. Ali, zapamti ove reči: “Stil bez harizme je ništa, kao ni harizma bez stila”.

Privatna arhiva

Žene su oduvek jurile za sniženim cenama. Kada čuju ili vide popust u nekim radnjama, kreće se odmah u akciji pazarenja. Ali, nemaju svi ukusa, niti stila. Ako tražiš popuste, u tim popustima pronađi i stil. Stil je samo u tebi, u tvojoj glavi, i mašti.

Danas ne možeš imati izgovor, i pričati kako nemaš šta da obučeš samo zato što te mrzi da budeš lepa. Da, mrzi te. I to sam mnogo puta čula kada nađeš momka, udaš se, i kažeš posle nekog vremena da te baš briga kako ćeš izgledati, i šta ćeš obući. Ne misliti na sebe, je velika greška.

Privatna arhiva

Sada imaš gde da kupiš najlepšu garderobu, da je i jeftina, i da izgledaš u njoj kao žena od milion dolara. Da imaš i za dete, i za muža, i za sebe. Priseti se kako te tvoj partner gleda sa oduševljenjem kada te vidi lepu, i sređenu. Kada ti dete kaže da si lepa mama. Pre svega počni zbog sebe!

Nisam neko ko kupuje skupe stvari, i najviše volim da obilazim Second hand radnje, i one gomilice. I sreću kada nađem nešto prelepo, a jeftino, ne mogu da vam opišem.

Privatna arhiva

Nemam svoj neki stil oblačenja. Kako sam raspoložena, tako se i obučem. Nikad preterano, u smislu da imam na sebi puno detalja. Volim sve jednostavno, ali da bude lepo, pristojno. U centru pažnje volim da budem tokom nekog izlaska, na veseljima, i u šetnjama tokom letnjih noći. 

Privatna arhiva

Danas vam pokazujem dve haljine plavih nijansi. Jedna je svetlija, i ta boja se sada veoma puno nosi. Druga je tamnija.

Verovatno bi svaka žena, pa i ti, samo zaobišla ove haljine, ne bi ih ni primetila. Zato sam napisala, trebaš imati maštu koja deluje veoma brzo. Ako nemaš, nije problem. Mi smo tu da ti pomognemo.

Privatna arhiva

Meni su ove haljine široke. Bez obzira što se široko nosi, ako ne volim, staviću neki pojas, trakicu, ili maramu oko struka. Sviđa mi se i to što se sad ove haljine nose i bez brushaltera. Ko ima grudi nije problem, ali više nije problem ni nama koji imamo male grudi, jer izgleda veoma sexy. Plus što nam to dođe kao najveća sloboda. 

Kao detalj, stavi maramu, ili šešir na glavi, i neki nakit, ako ti je ovo previše jednostavno.

Privatna arhiva

Vrednost je u tebi. Ti si ta koja će obnoviti svaku staru garderobu, i dati joj da ponovo živi na tebi. Iznesi je na pravi damski način. Najbolje od svega je što svaka devojka, i žena ima ovakve haljine u svom ormaru, ili slične. Kupujemo ih jer su lagane. Ali, nemoj ih samo navući na sebe i reći to je to. Potrudi se da to ima neki detalj, da ta obična haljina na tebi izgleda prelepo. Da zasijaš u nečemu što na oko deluje obično i jeftino. Daj ovakvoj haljini taj tvoj sjaj iznutra, koji jedva čeka da izađe i pokaže se svetu.

Čitaj nas i dalje, i pomoćićemo ti sa idejama, da uvek imaš šta da obučeš.

Oglasi

Odgovori