PORODICA

Tri knjige koje će ti pokazati da si JAČA NEGO ŠTO MISLIŠ

Knjige se često smatraju životnim učiteljicama, a da je to zaista tako, potvrđuju i naslovi na našoj listi, na kojoj se nalaze omiljeni naslovi mnogih jakih i uspešnih žena.

pexels.com

Svi oni pokazaće svakoj ženi da je jača nego što misli i da iz svake situacije, koliko god bila teška, može izaći kao još bolja i kvalitetnija osoba, i tako da bude primer i onima u svojoj okolini.

Sesilija Ahern: P. S. Volim te

Da nas nekada još više od vlastite bolesti može pogoditi smrt supružnika, pokazala je voljena Holi u svetskom hitu P.S. Volim te. Smrt voljene osobe jedna je od najvećih boli koje osoba može da iskusi, a ni Holi nije bila izuzetak.

LEPOTA JE U RAZLIČITOSTI: Pogledajte najneobičnije ljude na svetu (FOTO)

Nakon ljubavne priče iz bajke, čaroliju je naprasno prekinula Gerijeva bolest, ali kako je znao da mu preostaje malo vremena, svojoj je supruzi ostavio 12 pisama za godinu dana nakon njegove smrti kako bi joj olakšao proces tugovanja. Iako se na početku čini kako Holi nikada neće biti ona stara i da je umrla zajedno s voljenim partnerom, korak po korak uči kako da se vrati u svoj život, kako uživati u zraku sunca, u šolji kafe, kako uopšte da ustane iz kreveta.

Nastavak na sledećoj strani…

Leave a Reply