MODA

Trendovi koje smo SVI nosili – a u stvari su ODVRATNI!

U modi važi pravilo da se trendovi iz prošlih decenija uvek vraćaju. Međutim, postoje oni za koje je najbolje da budu zauvek zaboravljeni. Ovo su trendovi za kojima su nekada svi ludeli, a za koje je najbolje da se nikada ne vrate u modu! 

instagram/vintagehavana

Američka zastava na svakom mogućem komadu

Iz nekog razloga žene iz čitavog sveta mislile su da je super nositi majicu ili patike u bojama američke zastave. Osim što totalno nema nikakve veze sa modom – ovaj trend je realno užasan. Zvezdice i pruge u ovim bojama deluju detinjasto.

Patike sa potpeticom

Čuvena francuska dizajnerka Izabel Marant napravila je svetu mode medveđu uslugu lansirajući ovaj trend. Ova hibridna cipela bila je svuda, doživela je svoje brojne kopije, i nosili su je svi, iako ni danas nikome nije jasno zašto. 

“Isprani” print

Ovaj trend vuče korene iz pank kulture, ali jednostavno odaje utisak iznošene odeće. To je jedan trend iz devedesetih koji se ove godine vratio u svakako boljim dizajnima, ali možda ga ipak treba zaobići.

Duge čarape ispod šortsa

Ako baš želite da nosite kratki šorts u zimskom periodu, verovatno je ovo logičan izbor, osim što izgleda jako, jako ružno. Neki komadi su jednostavno sezonski i treba da ostanu takvi. 

Leave a Reply