naocare gucci
MODA

Trendi naočare za ovu zimu!

Aktuelni oblici naočara za sezonu jesen/zima 2020/2021 !

Ako volite naočare, sigurno ćete biti oduševljeni trendovima sunčanih naočara za ovu zimu. Samo zato što napolju zahladi ne znači da sunce prestaje da sija. Čak i ako nema posebne svetlosti , par modernih sunčanih naočara i dalje predstavlja najbolji modni dodatak za skrivanje umornih očiju, ljutitih izraza lica ili nezaobilazni začin za svaku odevnu kombinaciju.

naocare gucci
@milan_ottica

Zato ćemo danas pregledati domaću ponudu i predstaviti vam neke od savršenih modela za ovu zimu različitog cenovnog ranga!

Pregledaćemo ponude u „Milan Ottica“ koji he zastupnik mnogih svetskih modnih kuća kao što su: Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta… Ali i kod „Adja Accessorize“ i „Monro“ koji u svojoj ponudi imaju pristupačne trendi sunčane naočare!

#ZaštitniŠtitovi

naocare za sunce velike
@milan_ottica, @adjaaccessorize

Sunčane naočare u futurističko predimenzioniranom obliku nastavljaju da se podižu nagore, sa još mnogo primera sa prevelikim dizajnom crossover sočiva.
Ovo je jedan od onih trendova sunčanih naočara koji su malo sportskiji, ali bez brige, možete ih nositi sa bilo kojom odećom.

#FensiMačkaste

mackaste naocare za sunce
@milan_ottica, @adjaaccessorize

Sunčane naočare mačjeg oka koketne su i laskave sa malo retro dizajna. Izvrsne su za mršavljenje lica i učiniće da izgledate glamuroznije. Ovaj bezvremenski dizajn bio je lak dodatak trendovima sunčanih naočara za jesen i zimu 2020. godine

ŽENE FUDBALERA: Ko su nove modne ikone na Instagramu?!

#PredimenzioniraniGlamur

naocare za sunce
@milan_ottica, @monro.rs


Ako kvadratni oblik nije baš po vašem ukusu, biće vam drago da znate da su i drugi oblici bili predstavljeni u prevelikim veličinama u jesenjim i zimskim trendovima naočara!

#Mršavice

naocare anastasija raznatovic
@milan_ottica @monro.rs


Iako su tanke sunčane naočare bile super popularne u poslednjih nekoliko sezona, u trendovima sunčanih naočara za ovu zima bilo je i nekoliko tankih retro i dizel modela!

Nedeljno češljanje: MODNI TRENDOVI KOJE NISTE SMELI DA PROPUSTITE

#OkrugliRamovi

naocari za sunce
@milan_ottica @adjaaccessorize


Jednostavni okrugli okviri dobili su potpuno novu dimenziju, jer ste sigurno primetili neke zadivljujuće dizajne u zanimljivim bojama kako okvira, tako i stakala, ali i neke klasične stilove.

david curcic urednik
foto:privatna arhiva


Urednik David Ćurčić na “Modnom Skeneru” !

Autor: David Ćurčić,
urednik rubrike Moda

Leave a Reply