MODA POZNATIH

SVAKA ČAST! Ralf Loren daje 10 miliona za borbu protiv koronavirusa!

Čuveni modni dizajner Ralf Loren objavio je kako njegova firma daje 10 miliona dolara za borbu protiv koronavirusa, što je najveća donacija među američkim luksuznim modnim kućama do sada. Bravo, Ralf!

instagram/ralphlauren

“Verujemo da smo svi povezani bez obzira na to ko ste ili odakle ste. Upravo zbog toga se na značajne načine borimo kako bismo pomogli našim timovima i zajednicama da prebrode ovu krizu”, poručio je Ralf Loren na svojoj službenoj stranici.

Istaknuli su da je sada, više nego ikada, potrebno da podržavamo jedni druge, zbog čega je to postala njihova misija. Brend “Ralph Lauren” nudi finansijsku pomoć svim zaposlenicima, jer su svesni u kakvim se okolnostima nalaze zbog koronavirusa. Osiguraće im i lekove, pomoć za starije i nemoćne, ali i za decu, ako je potrebno, piše Vog.

Deo donacije ići će i za udruženje “Pink Pony Fund” koja pomaže u borbi protiv raka, jer su takvi pojedinci posebno ranjiva grupa. Takođe, dizajner će se pobrinuti i da deo sredstava dođe do onih ljudi koji rade u američkoj modnoj industriji, a zaraženi su virusom.

Leave a Reply