essence disney
ŠMINKA

STIŽE BAJKOVITA ŠMINKA: Upoznajte essence Disney princeze

Jednom davno… Hrabra i snažna princeza koja se s vernim prijateljima upušta u avanture i bori za sve što je dobro – ovo je čarolija Disney-a, koji je fascinirao mnoge od ranog detinjstva. A takva je i essence kolekcija Disney Princess.

essence disney
Promo foto

Disney Princess palete senki

Snežana, Promo foto
ariel senska za oci essence
Ariel – senke za oči. Promo foto

Dovoljan je brz pogled na nazive nijansi senki: inspirisale su ih snažne osobnosti izvanrednih Disney princeza Ariel i Snežane. Svaka od dve paleta opisuje priču i život princeze čije ime nose kroz svojih 14 visoko pigmentovanih nijansi: nežne nude nijanse i intenzivna crvena za Ariel, hladne smeđe i zelena s efektom pahuljice za Snežanu.

NMPC: 1.399 DIN

Disney Princess lash princess maskara

Jednom davno, postojale su … popularne lash princess maskare, koje su dobro poznate iz redovnog asortimana, u njihovim fantastičnim haljinama princeza – i bajkovitom dizajnu! Zahvaljujući “Snow White” false lash effect maskari, trepavice dobijaju duljinu i dramatičan volumen s efektom veštačkih trepavica.

“Ariel” false lash effect vodootporna maskara pravi je izbor za aktivan životni stil – lako se nosi sa sportom i suzama radosnicama.

NMPC: 439 DIN

Disney Princess kistovi

S dva mekana, sintetička kista za senku s dizajnom popularnih princeza, make up očiju iz snova je lakše postići nego ikad pre. Kist za senku sa iluetom Snežane idealno upija pigmente senki i raspoređuje ih po kapku. Blendanje je ključno – a s “Ariel” kistom za blendanje zajamčen je brz, esprekoran rezultat.

NMPC: 339 DIN

ESSENCE NOVITETI ZA JESEN / ZIMU 2020!

Leave a Reply