ZANIMLJIVOSTI

Šta način na koji držite čašu govori o vašoj LIČNOSTI?

Način na koji gestikulirate, smejete se ili se rukujete otkriva vaše glavne karakteristike, ali čak i iz posmatranja načina na koji držite čašu dok pijete piće može se saznati puno o vašoj ličnosti.

Zavodnicama je čaša alat za osvajanje

Devojke koje čašu drže s posebnom nežnošću i prefinjenošću, najčešće blizu dekoltea, su prave zavodnice. Često je prinose ustima pa dok ispijaju gutljaj, nikada neće propustiti priliku da vam dobace zavodljiv pogled preko ivice čaše.

Šta je najbolje da pijete kada letite avionom?

 Ledene kraljice uz pomoć čaše dižu “zidove”

Hladan i obramben stav su glavne karakteristike ovog tipa osoba. Često piju iz luksuznih, vinskih čaša koje drže čvrsto ispred sebe da bi svima jasno dali do znanja da im nisu potrebni novi ljudi u životu. Na ovaj način čuvaju svoju intimu od pogleda drugih ljudi. Osim toga, za njih je karakteristično da čašu drže s obe ruke.

pixabay.com

Tračevi se brže prenose uz čašu

Kada želite nešto da ispričate u poverenju, verovatno ćete nesvesno čašu nagnuti prema sagovorniku. Takođe, čaša je vaš alat za gestikulaciju.

ZA ILI PROTIV: Koliko energetskih pića smete dnevno da popijete?

Skrivanje” iza čaše

Znači da ste sramežljiva osoba. Primetili ste nekoga ko ne ispuštaj čašu iz ruke, piće nikad ne popije do kraja i često pije na slamku kojom ujedno i meša piće?

Reč je o osobi koja je jako sramežljiva i kojoj čaša predstavlja štit. Njome se ‚‚brani” od okoline i skriva se iza nje. Takođe, oni često dok drže čašu imaju ispružen mali prst. To je njihov način ‚‚isticanja” u društvu.

Leave a Reply