lepota skarlet johanson
POZNATI

Skarlet Johanson otkriva: Mojih 8 tajni lepote!

Jedna od najsekspilnijih i najlepših žena na svetu otkriva tajne svoje bezvremenske lepote. Čitajte i učite!

lepota skarlet johanson
instagram/scarlet_._johanson

1. “Nigde bez parfema” – Poznata glumica sa sobom uvek nosi mali parfem kako bi s vremena na vreme prsnula koju kap na vrat, jer žena mora da miriše 24 časa.

2. “Kupke su seksi” – Kupke i gelovi za tuširanje na bazi lavande su pravi izbor. Senzualna dama ističe kako su joj kupke sa ovim mirisom pomogle da osmisli svoju ulogu seksi Barbare u filmu “Don Jon”.

3. “Upotrebljavam penu iz drogerije” – Više puta je naglašavala kako ima osetljivu kožu koja iziskuje više pažnje i posvećenosti. Međutim, na iznenađenje svih Skarlet je rekla da ne koristi skupe proizvode, već da joj odgovara pena koja košta samo osam dolara.

4. “Kršim pravila šminkanja” – Profesionalni šminkeri i stilisti naglašavaju da ne smete da naglašavate oči i usne u isto vreme, več mora da postoji balans. Skarlet ih ne sluša, nego redovno krši propisana pravila. U to smo se uverili, jer često uz jarku nijansu crvenog ruža na oči nanosi “smokey eyes”.

5. “Moj trik za lepotu: Jabukovo sirće” – Posle mnogo istraživanja otkrila je da je jabukovo sirće bolje od bilo kog tonika i kreme za čišćenje lica. Čist i sjajan ten je ono što svaka žena želi, zato znate šta vam je činiti.

6. “Volim perike” – Osim što se koriste u glumačke svrhe, perika je odlično rešenje da sačuvate svoju prirodnu kosu. Zaboravite na svakdnevno feniranje i pranje kose. Jednostavno stavite kvalitetnu periku u boji kose koju nosite i spremne ste za bilo koju priliku.

7. “Ne volim veštačke trepavice” – Umesto stavljanja veštačkih trepavica, maskaru nanosi sloj po sloj i tako naglašava volumen i dužinu trepavica.

8. “Obožavam plavu kosu” – Zanosna glumica je više puta eksperimentirala sa bojama kose. Od njene omiljene ledeno-plave boje, pa do smeđih tonova. Međutim, na kraju se odlučila za jednostavniju zlatnu plavu nijansu, poput Merilin Monro.

Oglasi

Odgovori