osmeh srećna veza
LJUBAV I SEX

Signali koji pokazuju da TO NIJE LJUBAV između vas

Ako vaš partner nije prva osoba koju ćete pozvati da biste podelili svoje najbolje ili najgore trenutke, preispitajte svoje emocije. Svi tražimo pravu osobu za ljubavnu vezu i svi mislimo da znamo koje kvalitete mora da ima. Ipak, često nesvesno otvorimo vrata srca osobi koja to ne zaslužuje.

osmeh srećna veza
unsplash.com

Treba pažljivo preispitati svoje emocije. Ovo su signali koji otkrivaju da niste u vezi s pravom osobom.

Ne delite sreću i tugu

Vaš partner nije prva osoba koju ćete pozvati da biste podelili svoje najbolje ili najgore trenutke.

NAIVNE ŽENE! Mitovi o varanju u koje verujemo!

Bez “leptirića”

Na početku veze ste osetili one lude “leptiriće” u stomaku i jedva ste čekali da se opet sretnete, ali osećaj je brzo nestao i čini vam se kao da ga nikada nije bilo.

pexels.com

Komunikacija

Veza vam je, u najmanju ruku, čudna. Stalno se svađate ili se ne svađate nikad. Komunikacija je važna za uspeh svake veze, a ako se nikada ne raspravljate ili se stalno svađate, nemate dobru komunikaciju i sigurno je u pitanju manjak emocija. Konstruktivne rasprave su potrebne svakom odnosu.

Ove poze razlikuju s*ks od vođenja ljubavi! (18+)

Ne zabavljate se

Niste srećni kada ste zajedno. Osećaj sreće ne raste i ne osećate ništa posebno u društvu partnera. Ne smejete se zajedno?

Viđate se retko

Nemate posebnih problema s tim da se vi i partner ne viđate često. Dovoljno vam je da ste u vezi, da se tu i tamo čujete, ali nemate potrebe za dubljim emocijama i povezivanjem? – Ništa od vas…

Leave a Reply