zenski sako i haljina
MODA

SAVETI MODNOG KRITIČARA: Nova godina kod kuće uz OVE kombinacije!

Bez obzira da li ćeš praznike provesti u domu sa prijateljima, porodicom ili partnerom – na kratko ćemo prestati da razmišljamo o tome gde, kako i šta ćemo raditi za predstojeće praznike! Modni kritičar ti je spremio NAJMODERNIJE kombinacije za Novu godinu u kućnoj varijanti…

zenski sako i haljina
foto: instagram/fashiontherapy.rs/zara.rs

Ne mogu da upakujem vaše poklone, dekorišem jelku, ne mogu da vam naspem čašu vina (iako zaista želim), ne mogu da promenim tok svega što se dešava, ali mogu da vam pomognem oko ideja šta da obučete za predstojeće praznične događaje, koje ćemo po svemu sudeći provoditi sa dragim ljudima u domovima…

Savet je da se fokusirate na ono što već posedujete i dodate samo jedan ili dva ključna dela kako biste postojeći ormar učinili svečanijim.

Svi znamo da ovogodišnji praznici izgledaju nešto drugačije, ali to ne znači da moraju biti dosadni!

#Crna_BojaElegancije

elegantno zensko odelo sa crnim salonkama
foto: instagram/fashiontherapy.rs/zara.rs

Iako nisam fan crne boje, znam koliko vas jeste, pa ne bih da je diskriminišem!

Crno odelo je uvek savršen izbor. Cigaret, široke ili uske crne pantalone u kombinaciji sa omiljenim crnim blejzerom grade savršenu i elegantnu kombinaciju, uz dodatak omiljenog para obuće i ekscentrične torbice, spremno ćeš dočekati Novu godinu!

Moćno, sofisticirano i provokativno…

mala crna elegantna haljina
foto: instagram/fashiontherapy.rs/zara.rs

Sa malom crnom haljinom greške nema, skoro svaka žena je ima u garderoberu, a ona će biti savršen saputnik na svim prazničnim “zabavama”!

crne duge haljine
foto: instagram/fashiontherapy.rs/zara.rs

Glamurozne, svečane i autentične duge haljine nisu nešto sto možemo videti često na zabavama, ali se uvek neka dama istakne odabirom iste! Ako si jedna od njih ovi modeli savršen su izbor za tebe!

#BojaRadosti_BojaNoveGodine

crvena duga haljina i zenski blejzer
foto: instagram/fashiontherapy.rs/zara.rs

Verovanje da nošenjem crvene boje možemo privući lepu energiju i lepa dešavanja u našim životima često je nezaobilazno kod mnogih, tako je i kod mene!

Bilo da se radi o crvenoj haljini, crvenom blejzeru, ili crvenoj suknji, verujem da ćeš nošenjem ove vatrene boje oplemeniti prostor gde god da si!

karirane pantalone sa crvenim blejzerom i kaput
foto: instagram/fashiontherapy.rs/zara.rsCrvena košulja, crvene helanke, crvene salonke, mnogi imaju slične komade u svom garderoberu. Ostavi utisak na sve uz pomoć boje radosti!

VOLITE UDOBNO… ILI ŠLJOKICE? Onda pogledajte nastavak na sledećoj strani…

Leave a Reply