pokloni za nju za dan zaljubljenih
LJUBAV I SEX

SAMO ZA PRAVE MUŠKARCE: Pokloni devojci za Dan zaljubljnih

Dan zaljubljenih je postao praznik koji se sa zapada preselio na istok i koga smo oberučke prihvatili, jer najlepše je biti zaljubljen. Ipak ukoliko ste pripadnik muškog pola, uvek vas brine šta pokloniti voljenoj osobi na ovaj dan. Sastavili smo nekoliko predloga za vas i sigurni smo da ćemo biti dobar vodič i da vaše dame neće ostati ravnodušne!

pokloni za nju za dan zaljubljenih
foto: freepic.com

Cveće

buket cveća za dan zaljubljenih
foto: instagram/ana.calija

Ne potcenjujte moć buketa, svaka žena se oseća posebno kada ga dobije, a sigurno vas i zamišlja kako odlazite u cvećaru i birate buket baš za nju.

cveće za devojku
foto: instagram/flamboyant_fdae

Posvetite tome pažnju, jer to je i poenta da izaberete nešto posebno, a u tome će vam sigurno pomoći Ana Čalija i magija cvetnih aranžmana sa Instagram stranice Flamboyant Fdae.

Nakit

žensko prstenje
foto: instagram/imaginarium.storeOvaj datum je možda idealan da preduzmete korak više, zaprosite devojku, ponudite zajednički život ili je jednostavno i izgovor za još jedan poseban komad nakita.

nakit ogrlice za zaljubljene
foto: instagram/namfleg.cg


Ono što vam predlažemo je da pogledate pravu ljubavnu kolekciju na Instagramu stranici Nam Fleg, na kojem vas čekaju i popusti, takođe posetite i stranicu Imaginarium Store , gde ćete pronaći različite modele satova, prstenja i narukvica.

Nešto samo za vas

crveni ženski donji veš
foto: instagram/km_underwear

Verujem da volite kada ona obuče nešto samo za vaše oči, ali verujte i vi nama da žene vole ručno rađeni donji veš, jer se osećaju posebno.

ženske gaćice za dan zaljubljenih
foto: instagram/pointelleloungewear

Na vama je samo da proverite pravu veličinu i da naručite na Instagram stranici Pointelle Loungewear, ali i KM Underwear će napraviti čudo.

Komad gardarobe

haljina za dan zaljubljenih
foto: instagram/vena_art_fashion
ženski blejzer poklon
foto: instagram/elili_couture

Uvek je dobar izbor da kupite nešto od gardarobe. Pokažite joj koliko je poznajete u odabiru boje i dezena, a mi vam predlažemo haljinu u boji starog zlata brenda Vena Art ili blejzer brenda Elili Couture.

Private party

Burano Garden iz Novog Sada, napravili su specijalnu atmosferu za dan zaljubljenih, te ovaj čaroban prostor možete imati samo za vas, na sat ili dva. Uživajte u piću i dezertu, a savršena dekoracija će vašu voljenu damu sigurno ostaviti bez daha.

restoran dan zaljubljenih
foto: instagram/burano.rs

Verujem da ćete ovde napraviti i neke sjajne fotografije i da će Vam dan ostati zauvek u pamćenju.

Pišući tekst dobila sam komentar od dvanaestogodišnjeg dečaka, koji je na pitanje šta bi on voleo za Dan zaljubljenih odgovorio da bi samo voleo da je njegova devojka srećna. Nadam se da smo vam bar malo u tome pomogli!

milica curovic

Autor: Milica Čurović

Pročitajte i Muška moda 2021: Frajeri čiji Instagram profili odišu besprekornim stilom!

Leave a Reply