MODA POZNATIH

SADA SE KUPA U ZLATU, a pogledajte gde je nekada živela Aleksandra Prijović (FOTO, VIDEO)

U okviru emisije “Premijera – Vikend specijal” voditelj Ognjen Nestorović posetio je “drugi dom” Aleksandre Prijović. Naime, on se uputio u Bajšu, mesto gde žive Aleksandrin otac Nedeljko, kao i baka i deka…
yt/ Emisija Premijera

– Svakog vikenda je tu bila. Mama je preda nama, pa bude ovde i onda je vodimo na granicu, ona je preuzme. Mama ako je išla da radi ona je znala da je tu najsigurnije. Nazove i kaže “Deda, dođi” i deda sve ostavlja. Sa mnom je išla da radi, ja sam radila u klanici, i ja sam htela da vidi kako se radi. Ona je išla celu nedelju posle toga. Svaki dan. Ja nisam baš dozvolila sve što hoće, ali deda, to nema. Pevanje je bilo na prvom mestu. Dosta nas je slušala, kad je stan trebala da uzme, nas je zvala. Ležali smo jednom tu na travi i ja sam se pravila da ću kao dedu tući. Ona me je ugrizla, pa mi kaže “Šta ću kad si bila bezobrazna” – kroz smeh su ispričali Aleksandrini baka i deka.       

yt/ Emisija Premijera

– Kad god je došla, tu su je čekali drugari i drugarice. Volela je da luta, da ide negde. Dole je bio neki kafić i ja čekam celu noć, da ne ide sama. Volela je da peva, to se videlo da je njen život. Jako je bio lep osećaj kad se pojavila prvi put na televiziji. Danas je već formirana žena, a tada je bila tvrdoglava, to što hoće, mora da dobije. Koliko sam mogao ja sam učinio da bude u dobrom društvu, ona je volela da izlazi, ja sam jedinac kao i ona i onda dođe ovde i trči za društvom – ispričao je Aleksandrin otac.

Pogledajte na sledećoj strani VIDEO sa Aleksandrinim roditeljima…

Leave a Reply