HOROSKOP

ROĐENE SLOBODNE: Otkrijte sve o ženama u znaku Lava

Lavice su žene jake ličnosti i dobro se nose sa svojom moći baš kao i njihov planetarni vladar, Sunce.

pixabay.com

Jedno je sigurno, ukoliko neko pokuša da se poigra sa njima ili da ih slaže, neće se dobro provesti. Laž je nešto što preziru.

Ako neko pokuša da poremeti njen način života ili povredi ljude koje voli obrušiće se na tu osobu svom snagom. Uvek su tu za svoj krug ljudi. Svoju pomoć sa dragim ljudima nesebično deli.

pixabay.com

Ona ume da bude destruktivna, da nameće mišljenje i donosi odluke koje uopšte nisu na njoj. Lavice su živahne osobe, pune života, a njihov entuzijazam i razigranost gotovo su zarazni i uvek su spremne za zabavu.

”Rođena sam slobodna!” moto je ovog astrološkog znaka

Ljubav i seks

Lavice su tople i pune volje kad trebaju da izraze svojaosećanja i strasti. Lavovi su telesna stvorenja, a svoju seksualnost iskazuju sa velikom dozom samouverenosti.  Jednom kada ona na nekoga baci oko, biće krajnje odlučna da dobije ono što želi.

Kada se žena u znaku Lava zaljubi, njen svet počinje da se vrti oko njenog partnera. Ona će sve dati svom partneru, srce, dušu i telo, bez ikakve zadrške. Njena ljubav je topla i strastvena, spremna je da se bori, da se miri, da vodi ljubav i da dane provodi u zagrljaju sve do onog trenutka dok njena lična sloboda nije ugrožena.

pixabay.com

Veza

Sa njom nije uvek lako biti u vezi. Preveliko vezivanje je uvek praćeno i prevelikim očekivanjima, a ona ume da bude ekstremno posvećena. U nekim slučajevima, ona može biti nezainteresovana ili fokusirana na sebe i svoju karijeru ili na neke druge ljude u svom životu.

Samo kada duboko voli ona postaje postaje umiljata i topla Lavica koja daje čitavu dušu svompartneru i porodici.

Kada zna šta želi, ne postoji ništa što će joj promeniti mišljenje. Ne možemo je lako nazvati tvrdoglavom već pre ženom jake volje. 

Leave a Reply