parfem promands srbija
MODA

PROMANDS: Intense verzija parfema „L’Interdit“ brenda Givenchy!

Koji su najbolji zimski parfemi? Za mnoge ljubitelje parfema brend „Givenchy“ oduvek je bio sinonim za kvalitet, postojanost i eleganciju. Malo koje kuće uspele su da spoje sva tri uslova koje kupci postavljaju kada se odlučuju za neki parfem.

parfem promands srbija
facebook.com/promands

Parfem „L’Interdit“ predstavljen je 2018. godine, i još uvek je na samom vrhu top lista! Sigurni smo da će i njegova „Intense“ verzija osvojiti srca mnogih žena! Spada li u kategoriju: najbolji zimski parfemi?

parfem promands srbija
foto: instagram/promands.srbija

Danas pričamo o novoj i pojačanoj verziji parfema „L’Interdit EDP Intense“!

Za ovaj parfem stručnjaci kažu da će probuditi tamnu stranu u svakoj ženi! „Intense“ verzija parfema vodi nas na neodoljivo putovanje prepuno bunta i tame… Dok će oni koji ga koriste biti opsednuti njegovim tamnim i mističnim notama!

najbolji zimksi parfemi
foto: instagram/promands.srbija

Elegantna zatamnjena bočica parfema odiše elegancijom i karakterom koja u potpunosti opisuje i sadržinu iste. Otvaranje ovog parfema počinje sa crnim biberom, dok vremenom do izražaja dolazi tuberoza i cvet narandže, dok su bazne note parfema rezervisane za vanilu, pačuli i vetiver, što ovaj parfem svrstava u „puderaste“ .

parfem promands srbija
foto: instagram/promands.srbija

„L’interdit EDP Intense“ savršen je izbor za ovu zimu, a zahvaljujući kompaniji „Promands“ ovaj parfem se može pronaći u Srbiji i Crnoj Gori!

PROMANDS: Narciso Rodrigez predstavio novi parfem “Ambrèe”

david curcic
foto: privatna arhiva

Autor: David Ćurčić,
uredik rubrike Moda za DIVA magazin

Leave a Reply