LEPOTA

PROFI ŠMINKERI OTKRIVAJU: 5 koraka do PUNIJIH USANA!

Ako vam priroda nije podarila pune i senzualne usne, ne očajavajte! Ovo su 5 KORAKA do zavodljivijih usana!

pixabay.com
  1. PILING ZA PRIRODNO POVEĆANJE – Smesu za piling napravićete tako što ćete pomešati jednu kašičicu šećera, jednu kašičicu cimeta i jednu kašičicu kokosovog ulja. Dobijenu smesu nežno utrljajte na usne, ostavite je par minuta a potom isperite toplom vodom.
  2. BALZAM ZA SOČAN IZGLED – Balzami deluju na sličnom principu kao i piling sa cimetom, jer osvežavaju usne i daju im sočniji izgled.
  3. OLOVKA ZA USNE – Za one žene koje traže nešto više olovka za usne je pravo rešenje. Prva stvar koju morate da uradite je da nanesete korektor u boji vaše kože, a potom spoljni rub usana definišite olovkom za usne i na kraju stavite ruž u boji po izboru. Na taj će način vaše usne izgledati punije nego što jesu.
  4. OMBRE – Ombre na usnama jedno vreme je bio veliki hit, a posebno je prikladan za žene sa tanjim usnama. Da biste napravili ombre na usnama, potrebne su vam dve nijanse ruževa. Jedna tamnija za spoljni deo usana i svetlija za unutrašnju sredinu vaših usana.
  5. RECI NE TAMNIM RUŽEVIMA – Svetlo i izbor boja igraju presudnu ulogu u izgledu naših usana. IZBEGAVAJTE tamne i jarke boje ruževa koji će usne učiniti još tanjima nego jesu. Umesto tamnih nijansi, bolje je da nosite “nude” ruževe ili prozirne sjajeve. Svetlo će se reflektovati i stvoriti privid punijih usana.

Leave a Reply