polovna garderoba
MODA

Pristupačna moda: Obuci se za 320 dinara!

Kada bih te pitala šta ti je važnije: sreća ili uspeh?! Kakav odgovor ću dobiti? Ja ti mogu reći, da je za mene sreća važnija, jer ako si srećna osoba, i juriš sreću, uspeh će ti sam pokucati na vrata. Ja u to verujem. Neko sam ko se mnogo raduje sitnicama, i ko te sitnice vidi kao nešto veliko. Jer su sve to sitni koraci do uspeha.

polovna garderoba
foto:Stevan Tončić

Ova kombinacija je ta sitnica kojoj sam se ja radovala. Platila sam je celu samo 320 dinara, i osećala sam se prelepo.

pristupacna moda
foto:Stevan Tončić

Nas žene raduje ta garderoba, i to se neće nikad promeniti. Šoping uvek ubije tugu. Blejzer je koštao 20 dinara, ostalo sve po 100. Blejzer je “Simonetta” , gledala sam na internetu, sa dečijom garderobom. Mislim da je Italijanski brend. Veličina 142. Lagano mogu nositi dečije stvari, i drago mi je zbog toga.

polovne stvari za zene
foto:Stevan Tončić

Farmerice su bile isflekane, imale su neke žute fleke na sebi. Razmišljala sam hoće li se to skinuti nekim sredstvima za skidanje fleka, pa sam uzela “Aće”, i rekla sebi, ako pobele nema veze. Ali, začudo nisu čak ni izbledele, a fleke se skinule. Takođe je poznata marka, “Edwin”, ali ja se zaista u to ne razumem.

Ja ne verujem da sam ovakve cipele platila toliko jeftino, one su neoštećene, prelepe. I torbica koja se idealno uklapa.

jeftine farmerke cipele
foto:Stevan Tončić

I dok gledam ove slike, ne vidim ovde ništa polovno, a ti?

U ovoj kombinaciji se osećam bogato, a opet nema nekih detalja. Osećam se lagodno, i udobno. I ujedno sexy i ženstveno. Osećam se srećno.

privatna arhiva

Autor: Sandra Aleksić

Leave a Reply