jeftina garderoba
MODA

PRISTUPAČNA MODA: Kako da izabereš BOJU SUNCA u jesenjim danima

Kako da uklopimo živopisne boje u jesenjim modnim autfitima? Draga autorka Pristupačne mode vam je donela odlične savete za moderne kombinacije po zaista pristupačnim cenama.

jeftina garderoba
foto: privatna arhiva

Ta žuta boja… Boja koja se na jesen poigrava s’ nama. Boja koja nam daje svoju toplotu. 

Ona je samo kratko tu ispod svakog drveta. Posle se pretvara u suvo lišće, koje menja svoju boju u braon. 

Boja koja ima toliko sjaja, a tako kratko je ima na jesen. 

pristupacna moda
foto: privatna arhiva

Toliko kratko da zaboravimo na nju, i često je izbacimo iz jesenje kolekcije. Ja sam ljubitelj svih boja. Po mom mišljenju se žuta idealno uklapa uz jesenju idilu. I kada izmešam ovako neke vedre boje, poput žute i plave, zbunim ovu našu prelepu jesen. 

jeftina odeca
foto: privatna arhiva

Ove duge suknje sada svuda ima na popustu. I svi volimo da ih nosimo uz čizmice, i neki džemper. Toliko su postale popularne, da zaista idu uz svaku vrstu obuće, i gornjeg dela odeće. Džemper zamalo da bude zaboravljen, ali na vreme sam ga pronašla među starim stvarima. 

I plava boja mi se savršeno uklopila uz žutu.  I cela kombinacija je ispala poput sunca, i neba. Ne moramo uvek igrati po pravilima. Ne moramo svi biti isti. Ako obučeš ono što svi nose, neka to na tebi bude drugačije. Pomešaj lepe, vedre boje, da ljudi, i tmurno vreme ugledaju svetlost, i osete toplinu. 

privatna arhiva

Autor: Sandra Aleksić

Leave a Reply