Tamara Veličković
MODA POZNATIH

Prelepa Tamara Veličković odlukom direkcije izbora plasirala se direktno u finale izbora za Miss Europe 2021 u Beču

Tamara Veličković se odlukom direkcije Izbora plasirala direktno u finale Izbora za Miss Europe 2021, koji će se održati u Beču.

Tamara Veličković
Privatna arhiva

Tamara je rođena 11.5.1995. godine u Beogradu. Završila je Pravno-poslovnu školu. Nastavila je školovanje kao student Univerziteta u Beogradu na ekonomskom fakultetu, a kasnije i na visokoj školi na Beogradskoj politehnici, industrijski dizajn.

Tamara Veličković
Privatna arhiva

Ova lepotica se čak četiri godine aktivno takmičarski bavila streljaštvom. Njena ljubav su definitivno modeling i šminka. Pa tako je postala sertifikovani makeup artist, i veoma uspešno radi kao profesionalni frilens šminker.

Mnogo puta stala je ispred kamera, i takođe, ostvarila snove mnogih devojaka – Tamara je bila na raznim takmičenjima Izbora za Miss, gde je osvajala brojne nagrade. Bila je finalista na takmičenju za Miss turizma Srbije 2019. godine, a ove godine je već osvojila titulu Miss vinskog turizma Srbije.

Tamara Veličković
Privatna arhiva

Kako je istakla, veliku ljubav gaji prema modi, modelingu, fotografisanju i kamerama, a pored svega toga, ova mlada lepotica ima i iskustva na televiziji.

Tamara Veličković
Privatna arhiva

Tamara će krasiti svetske naslovnice i bilborde, a videćemo je i na Kanskom i Venecijanskom filmskom festivalu.