POZNATI

Prelepa Marijana Lečić iz Beograda proglašena za FOTOMODEL EUROPE 2020

Prelepa i uspešna pravnica, Marijana Lečić, proglašena je za Fotomodel Europe za 2020. godinu.

instagram.com

Marijana Lečić dolazi nam iz Beograda. Mlada lepotica je diplomirani pravnik, a trenutno na Master studijama u Beogradu.

Uspešna u svom pozivu, upisana je u Advokatsku Komoru grada Beograda. Takođe, pola godine je radila kao advokatski pripravnik u jednoj kancelariji, dok trenutno radi kao pravnik jedne firme.

instagram.com

Veliku ljubav gaji prema plesu koji je igrala čak šesnaest godina. Igrala je različite svetske i nacionalne stilove modernog plesa. Učestvovala je na mnogim manifestacijama i nacionalnim takmičenjima.

Poslednjih šest godina nastavila je da brigu o svom telu održava fitnesom. Postala je licencirani trener koji se bavi funkcionalnim grupama i individualnim treninzima.

instagram.com

I kada pomislimo da je devojka “za sve”, ona nas iznenadi i svojim znanjem u svetskim jezicima. Tečno govori Engleski jezik, a zavidno priča i Španski jezik.

instagram.com

Za Diva magazin opisala je svoj karakter u par reči:

Harizmatična sam, puna pozitivne energije koju sam stekla godinama kroz ples, hiperaktivna, komunikativna, opisala je sebe prelepa Marijana.

Marijana će takođe biti članica žirija na izboru za MISS EUROPE 2021. godine, koji će se održati 6. marta u Beču. Radujemo se viđenju!

Leave a Reply