POZNATI

Prelepa Ljubica osvaja svet

Aktuelna Miss Europe 2020 Ljubica Rajković polako, ali sigurno, osvaja svet. Pred ovom lepticom je zaista blistava karijera. Za 15 dana krasiće naslovnicu poznatog švajcarskog modnog magazina MORALMODA iz Ženeve, za koji je dala i intervju. Ovih dana slika se i za naslovnicu modnog magazina Vergerialife u kome će, osim sto će krasiti naslovnicu, snimiti i modni editorijal sa veoma poznatim fotografom Đorđem Bukvićevim.

Ljubica je veoma poznato ime u svetu mode i modelinga, a o njenom uspehu pisali su, kako domaći, tako i mediji širom Balkana, Evrope, Australije, Kanade i Amerike.

instagram/ljubica_rajkovic

Krajem jula odlazi za Italiju, odnosno na Sardiniju, u Porto Cervo, gde će 28. jula na Fashion Show pisti biti specijalna gošća slavnog Iliana Rachova artista i dizajnera Versace koji je definitivno jedno od najvećih imena u svetu mode.

Gostovaće i na televiziji Raiuno u Milanu. Italiju će ponovo da poseti u septembru, jer se odazvala pozivu na Venecijanski filmski festival od 2. do 12. septembra.

Krajem septembra odlazi u Ameriku na New York Fashion Week, gde će nositi kreacije svetskog brenda Sherri Hill, a u planu je i da ostane jedno vreme u Americi, zbog uloge u jednom visokobudžetnom američkom filmu, za koji treba da potpise ugovor.

instagram/ljubica_rajkovic

Veliko zadovoljstvo joj pričinjava i saradnja sa jednom od najboljih modnih dizajnerki Suzanom Perić. Ljubica će se slikati za brend modne dizajnerke, a osim toga, i za čuveni magazin Bazar.

Početkom jula odlazi za Budimpeštu gde će gostovati na dve televizije: RTL i  TV2.hu

Nastaviće kampanjom u Beču, gde je u planu da uradi modni editorijal kao i da gostuje na televiziji. Nakon Beča odlazi za Ljubljanu, gde će gostovati na POP televiziji.

Privatna arhiva

Želimo našoj lepotici puno uspeha u ostvarenju sna!

Leave a Reply