POZNATI

Prelepa Jelena Vagić plasirala se direktno u finale Izbora za MISS EUROPE 2021 u Beču 6. marta

Jelena Vagić, iz Novog Sada, plasirala se direktno u finale Izbora za Miss Europe, koji će se održati 6. marta 2021. godine u Beču.

jelena vagic 2021
Promo foto

Prelepa Jelena Vagić ima 20 godina, i dolazi nam iz Novog Sada. Ova lepotica student je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, a to je nije usporilo da napreduje i na drugim poljima.

jelena vagic diva magazin
Promo foto

Veliki je ljubitelj stranih jezika. Tečno govori engleski, za koji je završila napredni nivo na Akademiji Oxford. Pored ovog svetskog jezika, jelena uči i španski, a u planu joj je da usavrši još nekoliko jezika.

Jelena, pored fakulteta i učenja, ima malo vremena koje se trudi kvalitetno da iskoristi u druženju i novim poznanstvima. Kako kaže, mnogo voli da se slika i uživa dok pozira, a ono što mi možemo da primetimo jeste da i kamera obožava nju.

jelena vagić instagram
Promo foto

Ljubav prema putovanjima i otkrivanju mnogih prelepih mesta, probudila su u njoj želju da se oproba i kao stjuardesa.

jelena vagić miss europe
Promo foto

Ambiciozna lepotica navodi da postoje mnoge profesije u kojima želi da zakorači, da pronađe sebe i ono u čemu je najbolja. Iz toga proizilazi i njena prijava za Miss.

jelena vagic novi sad
Promo foto

Jelena Vagić ići će na Versace Fashion Show, a u planu je i da se pojavi na crvenom tepihu na Kanskom i Venecijanskom filmskom festivalu.

Prelepa Marija Jašović plasirala se direktno u finale Izbora za MISS EUROPE 2021 u Beču 6. marta