MODA POZNATIH

Poznata srpska lepotica iskreno o depresiji: Bila sam na lekovima, imala suicidne misli – evo kako sam USPELA DA IZAĐEM IZ PAKLA!

Depresija i anksioznost za sobom vuku ozbiljne bolesti. Javljaju se kod sve više mladih osoba, i ne biraju kome će zagorčati život. Tako je i jedna poznata ličnost, srpska lepotica, uletela u kandže depresije. Želi da pomogne onima koji trenutno misle da izlaza nema. Ispričala je svoju emotivnu priču za DIVA magazin, a mi garantujemo da nećete ostati ravnodušni.

instagram/_alma_latina_

Poznata srpska lepotica rešila je da otvori dušu za Diva magazin, i putem ovog članka pomogne svima onima koji se pronalaze u tematici „usamljene bolesti“.

Kako je sama prošla jezivu torturu depresivnih epizoda, rešila je da podeli ovu emotivnu priču sa svima nama. A mi je vama prenosimo u celosti – reč po reč kako je i sama Lj.R. ispričala:

„Imala sam vrlo teško detinjstvo u smislu da sam prošla kroz vrlo potresno psihičko maltretiranje. To je prouzrokovalo gubitak samopouzdanja, kompleks niže vrednosti, povlačenje u sebe… Nisam imala stav, i kako je vreme prolazilo, nisam znala ko sam i šta ja zapravo želim u životu – pošto nikad nisam smela da želim, da kažem šta mislim, morala sam samo da slušam.

Sa 19 godina upala sam u tešku depresiju, imala sam socijalnu fobiju, agorafobiju, panične napade, bojala sam se da izađem iz kuće. Doktori su mi samo menjali lekove, pila sam mnogo antidepresiva, jer je sa takvom dijagnozom vrlo teško pogoditi terapiju.

Imala sam suicidne misli, najviše vremena sam provela u sobi, u krevetu. Od 19. do 24. godine sam pila lekove.

Kada stignete do dna, i vidite da samo sami sebi možete pomoći, u stanju ste da činite nemoguće. Kad su već skoro svi odustali od mene, odlučila sam da se zahvalim dragom Bogu na prelepom daru koji se zove život, a ne da mu ga vraćam. Nije u redu vraćati poklon“, ispričala je Lj.R za Diva magazin.

Sada se vratite malo iznad… i ponovo pročitajte poslednji pasus!

Ovo nije samo za one koji se ne osećaju dobro; ovaj tekst nije samo za one koji ponekad imaju depresivne epizode; nije ovo tekst za uplašene i iznemogle; niti je ovo tekst samo za one koji ponovo žele da se bude srećni u novom danu – NE! Ovo je tekst i za one kojima je dobro, ali poznaju osobu koja možda prolazi kroz sličnu situaciju, ali nije u stanju da ikome prizna. Pomozite nekome – bolje ćete se osećati!

Leave a Reply