top model evrope milica knezevic
POZNATI

OVO SU MODELI EVROPE I BALKANA ZA 2020. GODINU: Pogledajte lepotice koje su osvojile prestižne nagrade izbora za Miss

top model evrope milica knezevic
Milica Knežević, foto: privatna arhiva

Na jednom od najprestižnijih izbora u Evropi, titulu FOTO MODELA EUROPE 2020, ponela je prelepa Milica Knežević iz Nemačke, dok se titulom MODELA EUROPE 2020 okitila prelepa Sarajka Delila Daut, a titula MODELA GODINE 2020 pripala je prelepoj Isidori Bogdanović iz Beograda.

Titulu FOTO MODELA BALKANA 2020 ponela je atraktivna Lorena Kuzmanovic iz Ljubljane, a titula MODELA BALKANA 2020 pripala je prelepoj Sandri Milenkovic iz Beograda.

lorena kuzmanovic model
Lorena Kuzmanović, foto: privatna arhiva

Direkcija izbora miss Europe, koja je i vlasnik ovih prestižnih licenci za MODEL FOTO MODEL I TOP MODEL EUROPE I BALKANA, imala je veoma težak zadatak da izabere najlepše, jer se prijavilo preko 7500 devojaka iz cele Evrope, i konkurencija je zaista bila velika.

Dalila Daut, foto: privatna arhiva

Sve pobednice potpisuju ugovor sa direkcijom izbora na 5 godina, a čekaju ih brojne revije na svetskim modnim pistama, kao i zaštitna lica za svetske brendove.

foto model dalila daut
Isidora Bogdanović, foto: privatna arhiva

Takođe, sve su se plasirale i direktno u finale izbora za miss Europe 2021 koji će se održati sledeće godine 28. februara u Beču.

U narednom periodu pobednice očekuju brojne obaveze, kao sto su foto šutinzi za bilborde, a takođe i brojna televizijska gostovanja.

sandra milenkovic model
Sandra Milenković, foto: privatna arhiva

U planu je da idu i na Versaci Fashion Show u Milano, kao i na Kanski i Venecijanski filmski festival.

Ovom prilikom direkcija izbora se zahvalila svim devojkama na prijavama i ukazanom poverenju, a pobednicama od srca čestitala na osvojenim krunama i titulama, i poželela im mnogo sreće u daljoj karijeri.