LJUBAV I SEX

Ovih 5 stvari sve žene kriju od partnera

Žene su toga uglavnom svesne pa vešto od svojih partnera skrivaju sitnice koje bi mogle upropastiti vezu. Ovo je deset tajni koje mnoge žena kriju od svojih partnera i slobodno možete i vi.

pixabay.com

1. Najbolja drugarica zna dosta

Gotovo da ne postoji žena koja ne govori svojoj najboljoj prijateljici baš dosta detalja iz veze – od aktivnosti u spavaćoj sobi do iznosa na njegovu bankovnom računu. Retko šta u vezi ostane skriveno od najbolje drugarice i to je nešto što se nikada neće promeniti pa je to bolje prećutati partneru.

4 TIPA VEZA: Da li je vaša ljubav prava ili samo prolazna avantura?

2. Tačan broj seksualnih partnera

Nijedna se žena neće hvaliti svom dečku ljubavnim uspesima pre njega. Za razliku od muškaraca, žene uglavnom ublažavaju istinu o broju svojih bivših seksualnih partnera, što u prevodu znači da je žena koja kaže da je spavala sa četiri frajera verovatnije spavala sa njih sedam. Dva najčešća razloga zašto žene lažu o broju svojih bivših ljubavnika su: da ne ispadnu promiskuitetne ili zato što i same žele zaboraviti neke od njih.

pixabay.com

3. Dlačice po telu

Retko koja žena će se svom dečku pohvaliti dlakavim nogama ili pazusima. Dlačice na ženskom telu i dalje su tabu, a većina frajera za njih uopšte i ne zna.

Zašto nemate sreće u ljubavi?

4. Neuredna strana

Žene su neuredne jednako koliko i muškarci, samo to malo bolje skrivaju, i to najčešće doslovno – ispod kreveta, u ormaru, pa čak i u make-up torbici.

5. Upoređivanje sa bivšim

Sasvim je uobičajeno na početku veze upoređivati novog partnera sa bivšim(a). Novi uglavnom pobeđuje, a ako ne, znači i da bi uskoro mogao postati bivši.

Leave a Reply