MODA

Ovih 5 odevnih predmeta čine ženu 100 % privlačnijom!

Bilo da želite da povećate svoje šanse za nalaženje partnera ili ste jednostavno opsednute modom, postoje odevni predmeti koji su kao stvoreni za vas. Naravno, najbitnije je da zračite iznutra, ali naučna objašnjenja tvrde da uz pomoć nekih stvari možete biti privlačniji drugima.

unsplash.com

Najvažnije je da se osećate prijatno u odeći koju izaberete i da ne sledite slepo modne trendove, komadi koji vas čine ženstvenijom i seksipilnijom su večni i uvek su u modi.

1. Štikle

Prema istraživanju objavljenom u časopisu ‚‚Arhive seksualnog ponašanja” , visoke potpetice čine da žene izgledaju neverovatno dobro. Istraživanjeje pokazalo da ženama koje nose štikle muškarci češće prilaze. 

2. Crvena odeća

Ništa novo, ali ako vam treba podsećanje istraživanje objavljeno u novinama ‚‚Žurnal personalne i socijalne psihologije” dokazuje da crvena boja više privlači muškarce. Možda treba da osvežite garderobu nečim crvenim i da zablistate.

3. Crne haljine

Za ovo ne postoje pravi naučni dokazi, ali mudri citat Elizabet Hovs govori o tome šta muškarci smatraju privlačnim. 

– Pet od pet muškaraca kaže da uvek dva puta pogledaju devojku u crnoj haljini. – Elizabet Hovs

4. Haljine i topovi bez rukava

Ako mislite da su duge, vitke noge ono što muškarci smatraju najprivlačnijim kod žena, razmislite ponovo. Istraživanje sa Instituta Nju Saut Vels je pokazala da muškarce u stvari više privlače ženske ruke i ramena.Iskoristite ovu zanimljivu činjenicu kada birate odeću bez rukava. Ili još bolje, otkrijte i ramena.

5. Haljine koje ističu konturu tela

Istaknite svoje obline noseći usku haljinu jer sudeći po istraživanju sa Novog Zelanda, muškarci vole tela građena u obliku peščanog sata, sa izraženijim odnosom kukova i struka. Ako imate takvu figuru, slobodno se pohvalite njom. A ako vam nedostaje materijala u kukovima, iskoristite stilske trikove za iluziju oble figure.

Leave a Reply