oralni seks horoskop
HOROSKOP

OTKRIVA DO GOLE KOŽE: Horoskopski znaci koji više vole oralni s*ks od običnog

Sve je dozvoljeno u ratu, ljubavi i seksu, zar ne? I zbog toga se ne treba pitati zašto neko voli neku pozu ili pak oralni seks, dok vi to ne praktikujete. Horoskop nikad ne greši, pa ni kada su u pitanju seksualni odnosi. Evo koja četiri horoskopska znaka više vole oralni seks od običnog.

oralni seks horoskop
unsplash.com

Lav

Lavovima je bitno da se osete vojenim, ali i da vi osetite kako vas vole. Biće uvek sa osobom sa kojom maksimalno uživaju. Dobro funkcionišu u parovima i zbog toga nikada nisu sami. Pored, toga Lavovi vole da ih partner pohvali, pa su spremni da izvode svakakve vratolomije u krevetu. Pošto se radi o vatrenom znaku, vrlo je samosvestan i uporan, ali i želi da bude u centru pažnje. Kada se radi o oralnom seksu, Lavovi prepuštaju uzde partneru.

BROJIŠ LI TOKOM SEKSA? Vežbama do boljeg orgazma!

Blizanci

Kao znak komunikacije, Blizanci uvek koriste blebetanje i imaju specijalni dar za to. Zbog toga što su tako brzi na jeziku, oni su pre skloni da zadovolje partnera oralno, nego da legnu i budu zadovoljeni. Blizanci su puni ljubavi, ali i avanturističkog duha, pa su spremni da probaju svaku vrstu seksualnog odnosa koji postoji na ovoj Zemlji. Međutim, kada upadnu u klasičnu fazu, Blizanci će bez problema dozvoliti partneru da ih oralno zadovolji.

pixabay.com

Devica

Uprkos prirodnoj potrebi da rade strvari na svoju ruku, pa i da zadovoljavaju sebe sami, Device vole da se neko sa njima poigra oralno. One su analitične, a ponekad previše i kritične, ali znaju tačno šta žele. U svojoj suštini Device osećaju veliko samopouzdanje, ali one u seksu postavljeju velike ciljeve, pa je njihovim partnerima neobično teško da odgovore na njihove zahteve. Device se osećaju supervoljene i veoma privlačne kada se njihov partner spusti na njihovo međunožje.

VATRENA DAMA: Da si baš ti najseksi žena zodijaka?

Jarčevi

Jarčevi su poznati po svojoj impulsivnosti i pojačanom seksualnom nagonu. Njih pokreće drama. Kada dođe do seksualnog čina, Jarčevi vole da drže konce u svojim rukama i da imaju potpunu kontrolu.Vole da vide partnera na kolenima kako se trudi da da sve od sebe da one budu zadovoljne.

Leave a Reply