MODA POZNATIH

ODRŽAN IZBOR ZA MISS U BANJALUCI: Spektakl doneo nove Miss Balkana i Miss Earth 2021!

Banjaluka je proteklog vikenda bila centar modnih zbivanja na Balkanu.
Naime, u kristalnoj dvorani hotela Bosna održan je pravi modni spektakl,gde je mnogobrojna publika uživala u večeri mode i muzike.

Ovaj događaj je jedinstven do sada, jer se po prvi put na jednoj manifestaciji birala Miss Balkana 2021 kao i pobednice za Miss Earth Bosne i Hercegovine, Srbije,Crne Gore,Hrvatske i Severne Makedonije za Miss Sveta.

Takođe dodeljena je kruna i lenta za pobednicu Model Europe 2021.
Takmičarke su se predstavile publici u 3 izlaza,a nosile su svečane haljine modnog ateljea Stella iz Bijeljine.

Za frizure prelepih tamičarki zadužen je bio beauty studio Zo&M by Ksenija iz Tuzle.

Titula za najlepsu ženu Balkana pripala je prelepoj Martini Božinović iz Crne Gore,dok je prva pratilja Danijela Vrsajkov iz Srbije a druga pratilja Stella Lalić iz Hrvatske.

Pobednica Miss Earth Bosne i Hercegovine je Ines Radončić, Miss Earth Srbije Đina Radovac,Miss Earth Hrvatske Ana Brajčić,Miss Earth Crne Gore Andrijana Delibašić,a titulu nalepše žene Severne Makedonije ponela je Ana Brzanova i ona će zajedno sa ostalim pobednicama predstavljati svoju zemlju na izboru za Miss Sveta na Filipinima u novembru.

Lentu za Model Europe 2021 ponela je prelepa Jelena Nikolić iz Švajcarske.

Publika je takođe mogla uživati u muzičkom nastupu svetski poznate pevačice Lane Jurčević iz Hrvatske, koja je inače i vlasnica modne kozmetike La PIEL i učinila je da devojke zasijaju u punom sjaju.

Pored njenog nastupa u muzičkom delu večeri se predstavila i Bonita Kristić iz Hrvatske sa svojim savršenim glasom.