MODA

O, NE OPET! Megan Markl vraća u modu najgluplji trend

Megan Markl je ponela neke stvarno super trendove i sa zadovoljstvom smo prihvatili “nude” salonke, haljinu golih ramena, kul šešire… Ali ovog puta nismo sigurni da li treba da je pratimo.

Megan je na Vimbldonu predstavila svoju novu ogrlicu s priveskom u obliku slova “A”, prvog slova imena njenog sina Arčija Harisona i izazvala pravu pomamu za personalizovanim nakitom.

Kako prenosi Cosmopolitan, nakon tog modnog “nastupa” vojvotkinje na tribinama teniskog turnira, Google Trends je zabeležio porast od 50 odsto u pretraživanjima ogrlica s imenima i slovima. Takođe, australijski brend Verse Fine Jewellery koji potpisuje njenu ogrlicu imao je navalu narudžbina.

Ogrlice s imenima su devedesetih bile glavni trend među tinejdžerkama, i, kao i za mnoge druge trendove tog vremena, nadali smo se da su zauvek pale u zaborav, uprkos tome što ih je dodatno popularizovala i modna ikona Keri Bredšo iz serije “Seks i grad”. Jer, zašto bi iko želeo da nosi svoje ime oko vrata poput kučenceta…

Doduše, sad je došlo do male izmene. Dok je devedesetih bilo moderno nositi slova svog imena, sada je u modi nositi ime ili inicijale voljene osobe. Što otežava svaku kritiku na račun ovog nesrećnog trenda – ko će imati srca i smelosti da kaže jednoj posvećenoj majci da nije kul da nosi ime svog deteta oko vrata? Posebno jednoj majci koja važi za damu od stila.

Leave a Reply