pokloni za nju i njega
MODA

Novogodišnji pokloni za nju i njega!

Pokloni,pokloni…za nekog je kupovina stres za nekog terapija, ali svi se slažemo, uzbudljivo je to iščekivanje prilikom otvaranja, šuškanje ukrasnog papira i ono najvažnije radost na licima. Ne zaboravite, vrednost poklona nikada nije veća od namere da vas neko usreći znakom pažnje, a mi smo tu da vas inspirišemo pri odabiru poklona za žene i muškarce.

pokloni za nju i njega
pexels.com

Slatkiši

Ko kaže da su paketići rezervisani samo za decu – greši,  svi volimo čokoladu. Praznici i postoje da bi smo se malo opustili i zaboravili na broj kalorija. Poklon je univerzalan i svakome će izmamiti osmeh.

Pogledajte kako to samo rade chocolovers.rs i slatkoteka!

Donji veš

Kažu da je crveni veš obavezan za Novogodišnju noć, jer ćete imati sreće u ljubavi tokom cele godine.

Baš tako nešto vam i predlažu novogodišnje kolekcije Extreme Intimo i Bonatti Underwear, a kao poseban poklon za nju od njega, predlazemo veš HappyBdayJack i sjajan ogrtač u stilu starog Holivuda, brenda heartcore.rs

Nakit

Nova Godina i Božić su pravo vreme za poklanjanje nakita. Ono što vam mi predlažemo je da budete originalni. Toliko je sjajnih instagram stranica sa ručno rađenim nakitom, izaberite nešto posebno i upečatljivo za njega (muški _nakit_srbija) .

Za dame predlažemo da bace pogled na nakit brenda Eja Collection, Theodores Accessorise. Dok je za sreću i dijamante prava adresa WishJewelery.

Aksesoari

Kapa, rajf, rukavice od vune brenda Saulina wool , sjajna traka mašna i gumica za kosu brenda Harra design.

Šešir ili turban sa stranice Turbani amore usrećiće svaku pravu ljubiteljku mode i detalja, a za muškarce predlažemo čarape brenda Socksstuff_shop. Neka boje budu što veselije i smelije.

Parfem

muski parfemi poklon
foto: instagram/ipseity_parfumes

Neka Nova godina miriše na novi početak i neka vas taj miris u budućnosti asocira samo na lepe trenutke. Sjajne ideje pronaći ćete na stranici Promands Srbija gde caruju Dior, Givanchy, Kenzo , dok na stranici Ipseity Parfumes izabrani parfem možete i da personalizujete sa inicijalima ili imenom onoga kome ste poklon namenili!

Haljina i pidžama za nju, Gift box za njega

Nova godina, nova haljina… Da li će to biti od poklon vama ili za drugaricu, mamu, sestru? Bacite pogled na slip haljinu Anavicloathing, crvene haljine  Đurđa Đukić design ili smela kreacija Chany Maria.

crvena haljina na puf rukave
foto: instagram/djurdjadjukicdesign

Luksuz na ulici i luksuz u kući. Bashbash concept pidžame su one u kojima želimo da provedemo ceo dan, dok su  Seratango Official one u kojima se šetamo po gradu. Koju god da izaberete za lepšu polovinu nećete pogrešiti jer su sjajan poklon ispod jelke.

Na stranici Gentelmen Gift Box pronaći ćete sjajno pakovanje za poklone za velike dečake. Flaša dobrog pića, novčanik, sat, samo su neki od detalja koji dolaze u u kutijama sa vašim porukama dragoj muškoj osobi.

Nadam se da smo vam našim predlozima olakšali kupovinu. Čitajte Diva magazin tokom praznika i uživajte u otvaranju poklona sa porodicom i prijateljima.

milica curovic

Autor: Milica Čurović

Leave a Reply