STREET STYLE

Nikolina Lončar o brendu Joymiss Montenegro

Joymiss je turski brend koji na svetskom tržištu postoji 15 godina, franšize koje su rasprostranjene po celom svetu – Italija, Španija, Holandija, Belgija, Švajcarska, Rusija, Ukrajina, Južna Afrika, Saudijska Arabija itd.

Pre četiri godine Joymiss se takođe pozicionirao na crnogorskom tržištu. Butik Joymiss nalazi se u Citi Mall -u u Podgorici i tržnom centru Nikšić.

Brend koji se u Crnoj Gori pojavio prije četiri godine za kratko vrijeme postao je omiljeno mjesto za kupovinu.

Svi ljubitelji svetskih modnih trendova mogu pronaći svoju savršenu odevnu kombinaciju u Joymissu – bilo da se radi o dnevnim ili večernjim odevnim kombinacijama, ležernim ili elegantnim, odeći za modernu poslovnu ženu ili odeći za svečane događaje po veoma pristupačnim cenama. Pažnju dama pokušavamo da privučemo pre svega kvalitetom usluga i cenama.

Svaku odabranu odevnu kombinaciju u Joymiss-u možete upotpuniti velikim izborom nakita kao modnog dodatka. Naša odeća je prilagođena ženama svih uzrasta.

Bogat asortiman i raznovrsna ponuda ujedno su i najbolja garancija da i oni izbirljivi mogu pronaći odjevne kombinacije za sebe i dodatak prilagođen njihovom stilu.

Kolekcije brenda Joymiss namenjene su ženama koje žele da budu drugačije, zapažene i tako se izdvoje od ostalih.

NIKOLINA LONČAR Marketing menadžer Joymiss Montenegro