STREET STYLE

NEDELJNO ČEŠLJANJE: Šta nam donosi April?!

April i proleće su konačno stigli i uneli živost u Instagram svet. Proleće je idealno za nov početak, novu frizuru, novu haljinu, novi način šminkanja. Temperatura nam dozvoljava da više vremena provodimo u prirodi,pa iskoristimo to na najbolji mogući način Kako da budemo trendy u proleće, pročitajte u nastavku.

Instagram reels

Sigurno ste primetili da je omiljena platforma uzvratila udarac i izbacila novu opciju u vidu kratkih snimaka pod nazivom Insagram reels. Kratke sadržaje praćene muzikom i raznim dodatnim efektima možete od sada deliti na vašem profilu, a nama su svakako najinteresantnija modna izdanja. Strane blogerke su pokazale svoju kreativnost, a ni naše ne zaostaju. Poigrajte se sa novom opcijom, kao i sa modom, sve je to jedna ozbiljna igranka.

Foot_rolla

Putuje vam se? Niste usamljeni u toj želji. Situacija je još uvek neizvesna , ali postoje i neke naznake da će omiljena letovališta biti ove godine otvorena. Kako mi verujemo u energiju privlačenja, obucite svoj pasoš u novo odelo i dajte mu svoj pečat. U tome će Vam pomoći instagram stranica foot_rolla. Personalizujte svoj pasoš omiljenom bojom,detaljem u vidu simbola i Vašim imenom. Hajde da pozovemo putovanja!

Berilin fashion

Proleće je idealno vreme za nov kimono . Ovaj komad je odavno prestao da bude kućni ogrtač i spustio se na ulice grada leprsajuci oko nas i pružajući nam udobnost i dozu glamura. Znate da uvek volimo modu koja je nosiva i kod kuće i u gradu. Posetite profil Berilin fashion, njegova kreatorka je napravila kimono za sebe i on se dopao mnogima. Sada ga pravi za druge, deli svoju kreativnost , promoviše takozvanu sporu modu i uživa u osmesima svojih kupaca.

Defiofficial

Biznis look nikada nije izgledao bolje. Krojevi koje nam otkriva relativno nov brend Defi podseća nas na najbolje inostrane editorijale. Troslojna odela, pantalone širokih nogavica, mogli bi smo reći moda koja daje smart izgled na prvu loptu, dok je na drugi pogled poprilično ženstvena i senzualna. U njihovim kreacijama podjednako dobro izgledaju i Branka Katić i Nikolija Jovanović.

Margoskincare

Proleće znači da ćemo uskoro početi sa skidamo slojeve odeće i da pokazujemo kožu. U ulaganje u negu kože je uvek sjajna investicija,a ovaj put vam predlažemo da pogledate brend Margoskincare i zaljubite se u njihove prirodne putere za telo i šampione obogaćena shea puterom. Mirisi će vas opustiti a ulja nahraniti vašu kožu koji ćete posle ponosno pokazivati.

Verujemo da će proleće doneti svima dobar duh i optimizam. Nadam se da smo načeli April na dobar način. Nastavljamo i sledeće nedelje da česljamo instagram. Čitajte Diva magazin i uživajte u proleću.

milica curovic

Leave a Reply