STREET STYLE

NEDELJNO ČEŠLJANJE: Posao i užitak ovog aprila

Aprililili teče,rastu dnevne temperature,otvaraju se bašte i tržni centri što nam daje nadu da stvari ipak izgledaju bolje nego prošle godine u ovo vreme. Ovo je definitivno proleće promene i to nam pokazuju i nova dešavanja Instagram zajednice. Možda je pravi trenutak za pokretanje novog posla,novog stila i novog izazova u zivotu. Šta je aktuelno na našoj omiljenoj mreži čitajte u nastavku.

Pokretanje novog biznisa

Korona nas je izbacila iz zone komfora i naterala nas da počnemo da razmišljamo na više nivoa kada je posao u pitanju. Kako su uzori postoje i na društvenim mrežama,ovih dana jako smo aplaudirali blogerkama Dunji Jovanić i Tamari Ćosić. Dunja je pokrenula svoju liniju pidzama i spavaćica pod nazivom Bébé dok je Tamara otvorila svoj beauty centar Bclepasvakidan. Na svojim profilima podelile su priče o nastanku ideja,stvaranju i realizaciji projekata ,a sada kada je sve tako krenulo uzlaznom putanjom možemo samo da im poželimo sreću i kažemo jedno veliko Bravo!

Dan na salašu

Vikend je uvek pravo vreme za beg iz grada i uživanje u prirodi, a dok se ne otvore sve granice, istražiti ono što vam je tu u blizini i iznenadićete se. Kako su mere protiv korone ublažena, predlažemo vam da vikend provedete na Salašu 137 na Čeneju. Upoznajte pravi salašarski duh,provozajte se u kočijama koje vuku konji ovog salaša,uživajte u sjajnoj hrani i obavezno pojedite neki tradicionalni slatkiš, neku štrudlu ili šnenokle. Ako više volite gradsku atmosferu, Salaš 137 ima i svoj Špajiz salaša 137 ,u Novom Sadu,a doručak u Špajizu je zaista priča za sebe.

Triler za subotu uveče

Svetska senzacija italijanskog pisca Donata Karizija zaludela je svet napetim serijalom pod nazivom „Šaptač“u kome pratimo priču mlade detektivke Mile Vaskez .Karizi je diplomirani kriminalnog,pisac i scenarista kome je inspiracija za roman „Šaptač“ nastala iz novinskog teksta. Njegove knjige predstavljaju lavirint u koji vas pisac nesvesno uvlači a izlazite tek kada pročitate knjigu.Kako sam kaže, „Strah od mraka nije u tmini, nego u nama samima,a moj zadatak je da ga kod čitaoca evociram“.

Bee radiant

Tridesete su period života kada negu lica zaista počinjemo da shvatamo vrlo ozbiljno. Grčki brend Apivite je lansirao na tržište novu liniju pod nazivom Bee radiant.

Ova linija predstavlja spoj nauke i prirode, tako što kombinuje patentirani propolis, beli božur i moćne aktivne sastojke, kao što su kukuruzni i prirodni glikogen i biljke latinskog naziva Myrothamnus što znaci „uskrsnuće“, pružajući koži ravnomernu zaglađenost i blistavost. Liniju čini energetski serum,balzam ,bogata krema, krema za okoloočno područje i lagana gel krema.

Bariderm Cica Daily od brenda Uriage

Za one sa malo starijom i osetljivom kožom na spoljašnje uticaje na nošenje maski,nepravilnosti na licu i opšte zagađenje vazduha kojeg smo i te kako svesni brend Uriage_srbija ima rešenje. Ovaj dnevni serum se sastoji od Uriage termalne vode ,biljke Centella Asiatica ,hijaluronska kiselina i vitamin B5. Prebiotik inulin koji se nalazi u ovom serumu pruža koži rebalans mikrobiološke barijere. U 86% slučaja koža se obnavlja.

Nadam se da uživate u vikendu čitajući Diva magazin. Česljamo trendove za Vas i naredne nedelje.Uzivajte u suncu i lepom vremenu.

milica curovic
foto: privatna arhiva

Leave a Reply