glomazni nakit
MODA

NEDELJNO ČEŠLJANJE: Obuci se kao dama!

Poslednji vikend januara nam je na Instagramu doneo nagoveštaj nekih boljih dana koji dolaze. Slike koje su bile aktuelne ove nedelje pokazuju da želimo da živimo punim plućima i da je i glamur zakucao ponovo na naša vrata. Šta je obeležilo ovu sedmicu pročitajte u novom Nedeljnom češljanju.

neelja mode u parizu
foto. Instagram.com

Nedelja visoke mode u Parizu

Ove nedelje bili smo svedoci prave pokretne umetnosti na Pariskoj nedelji mode. Dior, Chanel, Fendi, Armani, Valentino, samo su neka od imena čijoj smo se kreativnosti divili.

retro haljine
foto. Instagram.com

Sam način prikazivanja kolekcija bio je vrlo specifičan zbog mera predostrožnosti, ali kreativni timovi modnih kuća su se preko društvenih mreža, uživo prenosa revija i mini filmova, izborili sa ovom situacijom.

fashion week pariz
foto. Instagram.com

Opšti utisak je da je Pariz ponovo bio magičn i da će nas revije inspirisati da dodamo malo glamura u svakodnevnom oblačenju. Pogledajte neke od naših favorita.

Lady like look

Inspirisani nedeljom mode, sigurna sam da se zapitamo gde je nestalo ono oblačenje pravih dama. Retro izgled starog Holivuda je uvek u trendu, ali nas street style nekako zavede svojim promenama.

crna i crvena haljina
foto. Instagram.com

Ako ste ipak neko ko se ne snalazi najbolje sa „brzom modom“ i aktuelnim trendom, a volite ženstven izgled, bacite oko na profil Andrea_Novakovic_vintage_world.

obuci se kao dama
foto. Instagram.com

Tu ćete naći haljine od svile,detalje od čipke i još mnogo toga. Još jedan profil koji vam predlažemo je Tijana Milovac, na kojem ćete pronaći sjajno ukrojenu gardarobu ako volite lady like look.

Diva u kući

Bacite tu njegovu staru majicu koju baš volite, a u kojoj ne izgledate sjajno, jeste udobna ali je prevelika. Znate svi onu situaciju kada vam neko zvoni na vrata, a vi niste baš reprezentativni u kućnoj garderobi. Ne brinite tu je L.a.v.l.i – brend baziran na malim unikatnim kolekcijama pidžama.

pidzame
foto. Instagram.com

Tkanine koje se koriste su pažljivo birane, prave se u malim serijama i unikat su.

svilene pidzame
foto. Instagram.com

Ono što će vas privući je udobnost i kolorit. Budite hrabre, obucite štikle i nosite ih i napolju, jer sa modom se treba i igrati. Bićete sigurno zapažene.

Čipka i svila

cipkani donji ves
foto. Instagram.com

Damsel in distress je brend koji će vas na prvi pogled osvojiti izgledom,a onda i kvalitetom donjeg veša. Nije lako pronaći odgovarajuću veličinu i model za svaku od nas ali zapamtite, lepota je u različitosti tela i oblika. Ovaj veš je pravljen za vas i po vašim veličinama, a na vama je da izaberete – da li ste za čipku i svilu ili za retro modele koji se vraćaju na velika vrata.

Predimenzionirani nakit

mindjuse visece
foto. Instagram.com

Jedan od trendova koji smo videli u Parizu, a koji je i kod nas već počeo je trend glomaznog nakita. Ne plašite se da ga nosite, ali ga pametno kombinujete. Neka bude jedan ali upečatljiv.

glomazni nakit
foto. Instagram/nana_unique_jewlery

Bacite oko na Instagram stranicu Moira_earrings i pronađite upečatljive minđuse, dok ćete na stranici Nana_unique_jewerly pronaći neobične ogrlice i ideje kako da ih nosite.

Pročitaj i INTERVJU SA KOZMETIČARKOM: Nega lica zimi

Kom trendu vi pripadate, i da li ste isključivi kada je moda u pitanju?

Za vas svake nedelje češljanje instagram u potrazi za novim idejama i inspiracijom. Uživajte u vikendu i čitajte Diva magazin, a mi ćemo se potruditi da česljamo Instagram i sledeće nedelje.

milica curovic

Autor: Milica Čurović

Leave a Reply