STREET STYLE

NEDELJNO ČEŠLJANJE: Nega, moda i URAGANKE!

Sunčana sredina maja meseca donosi novitete na svim poljima. Protekle nedelje smo svi bili u Roterdamu prateći grupu Hurricane i njihov nastup na Eurosongu. Muzičko takmičenje Evrope donelo je puno blještavila, šarenilo i ekcentričnost. Šta vam je još potrebno za idealan maj mesec, čitajte u nastavku teksta.

Foto:demode

DeMode Uraganke

Boris Kargotić oblačio je Madonu i Bijonse pa zašto ne i tri gracije kakve su Sanja, Ksenija i Ivana. Kako sam kaže, za izradu ovih kostima bilo je potrebno više od dva meseca, preko 5000 bisera i kristala koji su ručno ušiveni, a svakoj od devojaka ušivene su posebne amajlije. Za sreću, dobar glas i uspeh. Devojke su zaista izgledale kao moderne amazonke .

Air Jordan

Košarkaške patike van terena i na trendy devojkama? Da li je sam Mr. Jumpman 23 mislio na ženski deo populacije kada su izašle prve patike, nismo sigurni, ali činjenica je da su postale najnosiviji model ovog proleća. Pogledajte kako ih Leyla vešto kombinuje sa elegantnim odelom, a koliko je njena drugarica Zorannah opuštena svojoj kombinaciji.

Ako i vi želite da ispratite ovaj trend bacite pogled na stranicu freshpair_store i potražite model za sebe.

Pokažite ramena

Ako je vaš izbor ženstvenost pokažite ramena i dekolte. Korseti na stranici ss_ribbon će na pravi način istaći sve vaše ženske atribute. Izrađeni su od najfinijeg pamuka, udobni su za nošenje, a njihov moto jeste da izgledate ženstveno i zadovoljno od ponedeljka do nedelje, od ručka sa drugaricama do večere sa vašim dragim. Trešnjice, srca ili tufne, izbor je samo na vama.

Bicikl

Neizostavan modni detalj ovog proleća postao je i bicikl. Rekreaciju, vetar u kosi i dobar fotograf koji će zabeležiti momenat rekreacije je sve što vam je potrebno.

Osim što je sjajan za kondiciju i krstarenje gradom po lepom prolećnom danu, omogućiće vam da stignete svuda na vreme, bez saobraćajnih gužvi i zagadjenja okoline.

StressLessWeek

Inovacija iz Vichy laboratorije jeste novi serum iz Minerala 89 Probiotic Fraction regenerišući i obnavljajući serum za lice. Sačinjen je od probiotskih frakcija uzgajanih u vulkanskoj vodi Vichy ojačan vitaminima kao što je niacinamid, deluje protiv vidljivih znakova stresa na koži. U nedelji od 24. do 28. maja kompanija Vichy će vam predstaviti #stresslessweek uz pomoć 5 različitih radionica gde ćete moći da naučite kako da pomognete svojoj koži lica i tela da se reši stresa uz pomoć joge, fitnes treninga, priče o dobrim sastojcima krema, savetima šminkera i delovanju muzike. Rešite se stresa ovoga maja.

Nadam se da će uz naše savete maj mesec biti uzbudljiv i uspešan. Uživajte u lepom vremenu, čitajte Diva magazin. Pratimo trendove i sledeće nedelje za vas.

milica curovic

Leave a Reply