kardigan srbija
MODA

Nedeljno češljanje: MODNI TRENDOVI KOJE NISTE SMELI DA PROPUSTITE

Nova Insagram retrospektiva je pred vama i novo #Nedeljnočešljnje.  Protekle nedelje Instagram je možda baš zbog #blackfriday-a menjao algoritam i obezbedio nam opciju lakše kupovine. Promene su naišle na različite reakcije, a korisnici su oni koji će dati poslednju reč. Ako ste nešto propustili da kupite, ne očajavajte, tu je nedeljna lista trendova, a i praznici nam stižu.

beograd nedelja mode
instagram/belgradefashionweek

#Belgradefashionweek

47. Nedelja mode u Beogradu je ove godine zaista bila posebna. Digitalni Perwol fashion week nam je obezbedio prvi red i ulaznicu na najznačajniji modni događaj u Srbiji. Akcenat ove godine je zaista bio isključivo na dizajnerima i novim kolekcijama.

fashion week srbija
instagram/belgradefashionweek

Možda je nekome nedostajala često nepotrebna frka oko toga ko je gde sedeo, koja poznata ličnost je podržala neku reviju i kreatora, ko je najbolje obučen, ali je doneo slobodu da sa vama omiljenog mesta, uz kafu, čašu vina ili šampanjca pogledate šta su to domaći dizajneri spremili za nas. I živeli u to ime!

moda aleksandar zabunovic
instagram/aleksandarzabunovic

#Odelo

ines atelje
instagram/@inesateller

Odelo je kao #musthave odevni komad odavno napustilo kancelarije, banke i ostale korporativne poslove i preselilo se u opšteprihvaćen trend koji se nosi od jutra do mraka. Nećete ni malo pogrešiti ako ga obučete na patike, čizme ili visoke potpetice.

ena luna instagram moda
instagram/enaluna

Takođe, greške nema ni u materijalima, boji i dimenzijama. Od crvene boje kakve predlaže Ines atelje, smelog printa paunovog pera Aleksandra Žabunovića ili crno-bele kombinacije Budoar Ateljea.

#Kardigan

kardigan srbija
instagram/camilacoelho

Bakina gardaroba je ponovo in! Baš kada pomislite da kardigan pristaje samo Engleskoj kraljici ili Šerlot Jork, slike na Instagramu govore drugačije. Bilo da su od vune, mohera  ili kašmira i vi ćete poželeti da se ogrnete njima.

karirana suknja i sivi dzemper
instagramnegin_miralehi

Trend je takav da se nose uz široke pojaseve, na haljine, farmerice. Poseban sexy obrt je kada ga uparite sa grudnjakom od istog materijala. Tako je i nastala mlađa  sestra kardigana #bradigan.

#Bucket kapa

kajli dzener
instagram/kayliejjener

 Trend američkih repera iz devedesetih vratio se 2019. na scenu i ne napušta nas od tada. Možda je baš ovaj vremenski razmak bio potreban da shvatimo da ovi aksesoari neće tako lako izaći iz mode.

doll up beograd
instagram/doll.up.beograd

Videli smo kako  Kajli Džener i Kaja Gerber ali ne zaostajuci za trendom ih prave i domaći dizajneri kao što je brend woolna,Sjajne modele možete pronaći i u dollup butiku.

#Lush se vratio u Srbiju

lush srbija
instagram/lush.srbija

Koliko nam je nedostajala najmirišljavija prodavnica ručno rađene kometike? Čuvene bombe za kupanje, sapuni, samponi, mirisne note iz celog sveta vratile su se u Beograd. Sjajan provod kod kuće je uvek spa veče uz neki od njihovih mirisa i naravno uz čitanje Diva magazina!

Koji od ovih trendova je za vas #musthave? Ako smo nešto propustili u modnom osvrtu ove nedelje, ne brinite, krstarimo mrežom u potrazi za trendom i inspiracija i sledeće. Do tada čitajte i uživajte.

milica curovic
foto: privatna arhiva

Leave a Reply