STREET STYLE

Nedeljni vodič HIT trendova!

Nedelja iza nas ostaće upamćena po mnogo čemu. Godinu dana od početka pandemije, veliki intervju Princa Harija i Megan Markl, pitanje rasizma,depresije i udar na Britansku krunu. Reklo bi se veoma burno i uzbudljivo ispraćamo zimu, čekamo proleće uz želju da ne budemo zaključeni, već da dišemo i živimo slobodno. Šta ćete prvo obući ovog proleća i šta je u trendu?

Modna radionica:

Ono što bi vam svaki modni stručnjak rekao je to da je kroj vrlo bitan i da je idealno kada su stvari rađene baš po vašim merama. Modna Radionica iza koje stoji Tara Ivanović ponudiće vam aktuelne i trendi komade po vašim merama, u boji koju vi želite i potrudiće se da budete unikat.

Tradicija širenja je dugo u njenoj porodici, a ljubav prema dizajnu je očigledna. Zamislite šta želite da imate na sebi i obratite se modnoj radionici kod njih nema ograničenja, već samo unikata u vašim merama i željama.

Crno bela Sintezija:

Kada god ne možemo da se odlučimo izmedju mora boja koje su različite iz sezone u sezonu i realno gledano ne stoje svima, obično se uhvatimo za neki crni ili beli komad i tu retko ima greške.

Brend Sintezija zamišljen je kao takozvana „spora moda”, koristi tehniku sito štampe na materijalu, a inspirisana je lepotom ženskog tela i prirode. Materijali su prirodni što garantuje udobnost i kvalitet. Na vama je da izaberete crno ili belo.

Pletivo je uvek IN!

Kada pomislite da su pletene stvari prevaziđene, setite se samo Džejn Birkin, ona je i na crvenom tepihu znala da prošeta pletenu torbu. Instagram stranica bela.gb.handmade uvešće vas u svet ručno pletenih torbi, boja i dezena kakve ne možete ni da zamislite.

Počastite sebe jednim pletenim komadom koji ćete nositi iz sezone u sezonu. Ako volite uparivanje detalja i ukrase na kosi, onda pogledajte plišane rajfove na stranici Wela i zablistate u prolećnom danu.

Yeckie Design Concept:

Kako od jednog , obmotanog oko prsta, aluminijumskog komada žice nastaje prsten, a zatim i kolekcije nakita pod imenima Rock and Road i Život je pozornica? Tako što stvarate nakit koji može da se nosi iznova,na različite načine i nikada nije „već viđen”. Brend Yeckie Design Concept poštovaće dame koje su savremene i urbane i stvoren je da takve žene i zabavi. U narednom periodu spremaju se dve nove kolekcije, Re Cycling i ReMake koji će se stvarati zajedno sa klijentima. Budite odvažne i kreativne.

Valter obuća:

Verujem da svaka od nas u snu ume da skicira svoju omiljeni par cipela, a malo je onih koji dosanjaju san do kraja, da je nacrta , izabere materijal i napravi je svojim rukama. Valter Shoes je brend koji se obraća onim ženama koje žele da nose kvalitetnu, ručno rađenu obuću . Kolika je ljubav kao pokretač brenda utkana u ovu obuću pokazuje i to što svaki par ima svoje ime a samim tim i karakter, pa tako razmislite da li ste Cosmic girl, da li ste možda za Lovers ili Almost Lovers?

Uzbudljiva nedelja je za nama a najbolje tek sledi sa prvim danima proleća. Češljamo Instagram i sledeće nedelje za vas i pronalazimo novu inspiraciju. Uživajte u nedelji uz Diva magazin.

milica curovic
foto: privatna arhiva


Autor: Milica Čurović

Leave a Reply