nataša bekvalac pevacica
MODA POZNATIH

NATAŠA ISKRENO O PROPALIM BRAKOVIMA: Najbolja sam bivša žena na svetu!

Nataša Bekvalac, iako je jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora, poznata je i po svojim tužnim ljubavnim pričama. Mala plava je rešila da otvori dušu i ispriča istinu o svojim bivšim brakovima.

nataša bekvalac pevacica
instagram/bekvalceva

Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri propala braka, sa Danilom Ikodinovićem, Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem. Nataša je za kurir.rs pričala o svom emotivnom životu, i istakla da već više od dve godine nema dečka.

View this post on Instagram

Neke zenske price❤️ @kurir.rs

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nemam dečka već dve i po godine. Uletala sam iz veze u vezu i iz braka u brak. Potrebno je vreme da bih se resetovala i bila samo svoja. Mnogo toga sam ponela na sebi, nisam skroz dobro, treba mi još malo – izjavila je pevačica.

IZABERI NAJBOLJE OBUČENU POZNATU LIČNOST U SRBIJI!

Srpske pevačice savetuju: MODNI TRIK ZA UŽI STRUK

Kada je pričala o tome koga bi blokirala, a sa kim bi išla na piće od bivših muževa Nataša je odgovorila:

Ne bih blokirala nikoga, zato što sam ljude počela da volim i prihvatam onakve kakvi jesu. Otišla bih na piće sa svom trojicom, a udala bih se za svu trojicu. Zato što sam imala dobar brak sa Ljubom dok je bio dobar, iz braka sa Danilom sam dobila Hanu, a iz braka sa Lukom sam dobila Katju. Znači, udala bih se iz različitih razloga za svu trojicu. Ja kažem da sam ja najbolja bivša žena na svetu – dodala je Nataša za kurir.rs.

Leave a Reply