POZNATI

NAJLJEPŠA ŽENA EVROPE 2020

Nedavno se u Beču održao najprestižniji izbor lepote na starom kontinentu. U prepunoj sali glamoruznog Studia 44, pred mnogobrojnom publikom, titulom najlepše okitila se predstavnica Srbije Ljubica Rajković. 

Foto: S.Strainović, N.Lazarević, R.Kosanović, J.Kosanović

Ljubici je ova kruna vrhunac njene karijere i samo je upotpunila njenu kolekciju titula koje je do sada ponela na mnogim izborima lepote širom sveta. Do sada, u svojoj karijeri ova mlada lepotica ponela je titule za Miss Balkana, Miss Earth Srbije,Top Model Evrope, a na izboru za Miss Sveta na Filipinima osvojila je srebrnu medalju. 

Ljubica je pored svoje karijere i jedan od najboljih studenata u svojoj generaciji, i trenurno završava studije Srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Njena ljubav prema jezicima traje od malena, i ona tečno govori 4 strana jezika. 

Ova devojka ostavlja bez daha svojom lepotom, a za njenu savršenu figuru zaslužni su fitnes i ples koji obožava i aktivni je instruktor Zumbe. Mnogi je porede sa Adrianom Limom zbog njenih savršenih crta lica,, kao i savršeno izvajanog tela.

Za njen blistavi osmeh zaslužan je centar za estetsku stomatologiju Simić Dent, a postala je zaštitno lice Klinike za estetsku, antiejdžing i regenerativnu medicinu – Dr Sauvage. 

Foto: M. Nađ

Ljubica se prilikom krunisanja za Miss Europe publici predstavila u prelepoj haljini Sherri Hill. 

Svesna je da je pred njom ogroman posao, već je počela sa edukacijom za profesionalnog šminkera u školi Elite makeup, vlasnice Nataše Brašanac koja je i oficijalna šminkerka izbora za Miss Europe. 

Zbog trenutne situacije sa korona virusom morala je da odloži brojne kampanje, koje će nastaviti nakon smirivanja situacije. Takođe je pozvana i na New York Fashion Week, gde će nositi kreacije svetskog brenda Sherri Hill, a u planu je da se usavrši u još dva strana jezika, a počela je i sa pisanjem knjige. 

Foto: M. Nađ

U narednom periodu čeka je mnogo obaveza, kao sto su posete raznim ambasadama, gostovanja na mnogim televizijama širom Evrope, gde je u planu da gostuje na televizijama u Ljubljani, Beču, Moskvi, Parizu, Londonu, Milanu i Budimpešti, nakon što se situacija sa korona virusom u potpunosti stabilizuje i smiri.

Posebnu radost joj budi to što će opet gostovati na državnoj televiziji Srbije i podeliti svoju sreću i uspeh koji je donela svojoj zemlji.

Leave a Reply