PORODICA

Najlepši trenutak 31. decembra

Pozdrav čitatelju. I ja sam u razmišljanjima od ranog jutra. Vreme je kada se preslušavamo, pišemo ciljeve i razmišljamo kako ćemo nešto, od tamo nekog dana sledeće godine, sigurno početi.

pixabay.com

Ma nije bitno. Imaš ti već sve.Našem narodu je teško dokazati da sve što mora je da nosi masku, sve nam nešto pada teško.

Daj neka ovo jutro bude prvo jutro tvoje naredne godine, ako nisi u stanju da svoje ciljeve ispuniš sad nećeš biti za njih ni u sledećoj… Istina.

Pustih glasno muziku pre neku noć, otkačila sam do daske, ma svi po kući smo krenuli da skačemo i nesvesno širili sreću okolo sebe.. Komšija je iznenada puštao vatromet jer je valjda nešto slavio. Otvorila sam zavesu i pitala ukućane da li imaju utisak da je nova godina večeras, da li imaju osećaj da se magija dešava kada želiš da ona bude tu.

Daj, pogledaj okolo sve drage ljude, možda im treba tvoj zagrljaj sada.. Skuvaj čaj svima… Pozovi ih.. Neka na primer tvoja nova želja bude da se svi okupite na kraju dana uz muziku i dogodovštine… Prepričavajte dan…

Možda je lakše uz ekipu.. Najlepši momenat u noći nove godine neka bude ovaj sadašnji i neka tako izgleda svaki. Srećna nova ljudi… Sad znam da ćete svi vi koji čitate biti zagrljeni kada dodje vreme za čestitke… Uz Divu i nove textove želim vam puno ovakvih momenata! 

Autor: Mama može sama

Leave a Reply