ZDRAVLJE

Najbolje fitnes aplikacije za VEŽBANJE KOD KUĆE

Mnogi ljudi se žale da sa velikim razvitkom tehnologije nismo dobili ništa dobro i korisno. E pa, ne slažemo se! Mnogi od nas nemaju vremena za teretane, privatne trenere i slično. Zato je tu mobilni telefon da pomogne!

pexels.com

U kategoriji zdravlja i fitnesa možeš da pronađeš pregršt aplikacija.

Na tebi je da iskoristiš dostupnost svih informacija i vežbi koje si pre mogla da dobiješ samo plaćajući trening, a sada su besplatne i u tvojim rukama. Donosimo ti pregled najboljih fitnes aplikacija koje bi trebalo da isprobaš, piše žena.rtl.hr.

1. Sworkit

Sworkit je aplikacija stvorena za ljude koji jednostavno nemaju vremena za odrađivanje treninga od 40 minuta svakog dana. Ova aplikacija ti nudi mogućnost odabira tipa treninga: kardio, snaga, joga ili istezanja, te ti nudi opciju da sama odrediš koliko minuta možeš da posvetiš treningu, bez obzira na to je li to 1 ili 11 minuta.

pexels.com

2. Aaptiv

Ova “audio workout” aplikacija je pravi izbor za tebe, ako ti je potrebna dodatna motivacija dok treniraš. Takođe, možeš da odabereš koju vrstu treninga želiš, muziku koja ti odgovara i vreme koje imaš na raspolaganju. Svakih nedelju dana se pojavljuju nove vežbe na aplikaciji.

pixabay.com

3. Fitbod

Ako se baviš ili želiš da se baviš treninzima u kojima ćeš dizati tegove, ovo ja prava aplikacija za tebe. Ona za tebe stvara personalizovani plan koji je usmeren prema postizanju cilja koji si ranije navela. Takođe ti pruža opciju korak po korak kroz svaku vežbu. Ova aplikacija će ti zasigurno najbrže pomoći pri ostvarivanju cilja.Leave a Reply