LJUBAV I SEX

MOGUĆE JE! Kako da privučete devojku koja je zauzeta

Zaljubio si se, u stvari, odlepio si do ušiju. Ona je prosto savršena, osim tog malog nedostatka koji vuče za sobom – ima partnera. Ne očajavaj i za to ima leka. Međutim, ovaj tekst važi isključivo ako nije srećno zaljubljena!

pixabay.com

1. Ispitajte teren

Ne znate da li je njena veza idealna ili je već nekoliko puta bila na klimavim nogama pred raskidom. Možda i ona mašta o nekom novom pa joj je potreban samo mali podsticaj.

Počnite tako što ćete obazrivo i pažljivo posmatrati tok njene veze, šta to škripi i šta bi mogla biti potencijalna tačka pucanja. Uključite svoje radare, osluškujte i snimajte. Ovo vam je najbitnije jer vam može reći da li imate prolaz, ili da u samom startu odustajete. Ukoliko je ona više nego zadovoljna svojom vezom ili dečkom odustanite na vreme, ukoliko ima i najmanjih naznaka nekakvog škripanja pripremite se za akciju.

2. Postanite prijatelji 

Ovo je bitan korak ka početku vaše potencijalne veze. Ukoliko joj postanete blizak prijatelj znaćete šta najviše škripi u njenoj vezi, i kada je pravi trenutak da delujete. Osim toga zbližićete se, a samim tim i ona može da početi da vas posmatra na malo drugačiji način od onog na koji vi mislite da to radi.

U njenom društvu ne pričajte lovačke priče, ne trudite se da je impresionirate onim što zapravo nemate. I nikad, ali nikad ne pokušavajte da je napravite ljubomornom. Ako već niste u vezi mogla bi da pomisli da vam se zapravo sviđa devojka sa kojom pokušavate da je napravite ljubomornom, i da vam nestane iz vidokruga, da bi vam raščistila prostor da smu vate drugu ženu.

pixabay.com

3. Raščistite teren

Pokažite se u drugačijem svetlu od njenog dečka. Trudite se da što više ističete zajednička interesovanja. Gledajte zajedno filmove, idite na predstave ili u bioskop. Žene vole bioskop, iako mnogi momci potcenjuju njegov značaj prilikom muvanja! Istaknite svoje dobre osobine koje su suprotne osobinama njenog dečka, a koje joj idu na nerve.

Razgovarajte sa njom i ne pišite joj hvalospeve, ali lepa reč s vremena na vreme neće vam biti na odmet. Žena se zaljubi slušajući, zato proradite na snazi sopstvenih reči. Tajna velikih zavodnika je u njihovim pričama, otkrijte koja tema kojem ženskom uhu prija.

4. Budi kavaljer

koji zna da otvori vrata na kolima ili na ulasku negde, da izvuče stolicu ili da je pridrži za ruku će brže zaposesti njen um. Njenu maštu će brže zaposesti tip koji ‚‚obećava“ dublju vezu i na kojeg će moći da se osloni. I to ne zato što joj je potreban oslobnac, jer imala ga je i pre vas, već zato da bi se osećala poželjno. Bitno je da imate oboje u čemu da uživate.

5. Skupi petlju i pozovi je na dejt

Poslednji ali najvažniji korak do vašeg cilja. Kada ste izanalizirali čitavu situaciju i ispitali teren krenite u akciju i ne odugovlačite. Ukoliko odugovlačite mogla bi je proći pomisao da joj se možda dopadate, takođe nakon dugačkog vremenskog perioda mogla bi vas svrstati u red prijatelja. I to je u redu jer biste to mogli ostati čitav život.

Leave a Reply