nikoleta rakocevic
POZNATI

Miss Crne Gore Nikoleta Rakočević na takmicenju za miss Balkana 2020

Prava crnogorska lepotica, Nikoleta Rakočević iz Tivta, predstavila je Crnu Goru na svetskom izboru za Miss Earth. Pokazala je svetu svoju lepotu na Filipinima, takmičenju lepote koje se bavi promovisanjem ekološke svesti.

nikoleta rakocevic
instagram/@rakocevicnina

Draga Nina, o tvom uspehu mnogi su pisali. Kako trenutno provodiš vreme?

– Trenutno sam posvećena poslu, treniram četiri puta sedmično. Za ubuduće planiram da upišem privatni fakultet u Tivtu, i upored toga planiram da se bavim šminkanjem, da otvorim svoj kozmetički salon. Planovi su mi da se osamostalim i da stvaram nesto svoje. U slobodno vreme volim da čitam knjige, objasnila je crnogorska misica.

instagram/@rakocevicnina

Nikoleta Rakočević, pored zavidne lepote, oplemenjena je i dobrim srcem. Gaji veliku empatiju prema onima kojima je to najpotrebnije:

– Učestvujem u više humanitarnih organizacija, želim da pomognem što sam više u mogućnosti, poručila je Rakočevićeva.

instagram/@rakocevicnina

Dostigla si jedan od velikih ciljeva. Kakvi su ti planovi za budućnost?

– Moji dalji planovi u svetu modelinga su da budem u tome što više mogu. Posvetiću se maksimalno, jer želim i planiram da uspem!

instagram/@rakocevicnina

Za kraj pitanje koje sigurno mnoge zanima: Imala si predivnu priliku da putuješ na Filipine i predstaviš svoju zemlju u jednom lepom svetlu – kako si se provela?

– Na Filipina mi je bilo prelepo, drago mi je što sam imala priliku da predstavim Crnu Goru na jednom tako velikom takmičenju. Veoma ugodno sam se osećala, jer su nas dočekali jako lepo. Narod je itekako druželjubiv, a svi oko mene bili su i više nego fini.

Stekla sam i nova poznanstva, naučila sam neke nove stvari, i definitivno još bolje usavršila engleski jezik. Sve u svemu, jedno stvarno prelepo iskustvo, poručila je za kraj razgovora miss Crne Gore.

Leave a Reply