omiljena boja
HOROSKOP

MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2021

Mesečni horoskop za mart 2021. godine. Doviđenja kovid-zimi, dobro došli u toplije i srećnije doba. Pogledajte šta vam Zvezde vide…

omiljena boja
pixabay.com

Ovan

Nailazite na nerazumevanje u svojoj okolini i imate utisak, da neko od saradnika ne ceni dovoljno vaš napor i zalaganje. Ponekad treba prihvatiti teže okolnosti, kako biste eliminisali mogućnost ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju vaše osnovne kriterijume. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralaštvo, kao i da se distancirate od osobe koja vas dodatno opterećuje.

U ljubavnom odnosu pokušavate pravilno da sagledate različite aspekte partnerovog ponašanja, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa, već sačekajte da se stišaju uzavrele strasti. Dobro rešenje ili istinu je moguće sagledati tek sa određene emotivne distance.

Bik

Osećate lagani umor ili nedostatak volje da se suočite sa nekim poslovno-finansijskim problemima. Stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o novim događajima na poslovnoj sceni. Na sreću, očekuju Vas pozitivne promene, iznenadni dobitak ili dobri uslovi za proširenu saradnju.

Delujete zadovoljno u nečijem društvu, umete da stvorite čarobnu i ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje »detalji« koji Vas posebno inspirišu na novo emotivno zadovoljstvo.

Blizanci

Stalo Vam je da proširite svoja profesionalna interesovanja u različitim pravcima, ali postoje i situacije koje zahtevaju dodatni napor. Čini Vam se da gubite dragoceno vreme ili energiju, dok slušate saradnike o različitim poslovnim idejama koje nemaju perspektivu. Budite realni, prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva.

U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu ili uticaj, postoje postupci i detalji koji Vas odaju više nego što pretpostavljate. Lagano gubite emotivnu kontrolu. Nakon susreta sa jednom osobom, biće Vam jasnije u čemu ste do sada grešili u svojim ljubavnim vizijama.

Nastavak pogledajte na sledećoj strani…

Leave a Reply