enterijer kuhinje
PORODICA

Kuhinja u crnom? Mi kažemo što da ne!

Crna boja smatra se bezvremenskom, reč je o klasiku koji apsolutno nikada neće izaći iz mode, baš kao ni mala crna haljina. Međutim, da li bismo rado obložili kuhinju u crno? – to je već pitanje ukusa i smelosti. Me kažemo DA ovoj novoj modi koja preplavljuje dizajnerske časopise širom sveta.

enterijer kuhinje
instagram/kupistul.ua

Arhitekte i dizajneri oduvek su voleli neutralne nijanse, pa tako i crnu. U stvari, crnu možda više nego ijednu drugu. Zato ne čudi što se ova boja ušuljala i u kuhinje. I to ne samo kao akcenat, nego kao temeljna nijansa. Ne odbacujte tu ideju, jer može biti zanimljiva i prijatna za oko.

Crna za neke je nezamisliva u interijerima, a drugima je omiljena. O ukusima naravno ne vredi raspravljati, ali novi trendovi naterali su one nesklone crnoj da počnu da razmišljaju o njoj.

Posljednji hit naime stavio je crnu osim u kupatilima, i u kuhinju što je za neke previše mračno – ali moda se menja vremenom. Tim više što se crna boja u novim modernim kuhinjama pojavljuje kao dominantna nijansa.

Feng šui mirisi za srećan dom: evo kako kuća treba da miriše za privlačenje novca, a kako za susret ljubavi

Da crna u kuhinji i nije tako nezamisliva i nemoguća i da se može dobro kombinovati sa detaljima u boji drveta ili prirodnim drvetom, kao i belom bojom.

Pogledajte neke od zanimljivih fotografija koje smo izabrali za vas i možda ćete baš vi naći nešto za sebe i zavoleti malo više crnu u kuhinji. Šta mislite o ovome?

Saveti koji će vam pomoći da sprečite stvaranje vlage u domu

Leave a Reply